Ce nu ai curaj sa faci, in functie de zodie
3/38415
calendar_month 16 Feb 2017, 00:00
Sunt unele lucruri pe care nu le poti face, oricat de mult ti-ai dori. Are legatura si cu modul in care te influenteaza astrele.
Berbec
Nativii din zodia Berbec nu vor putea sa fie niciodata diplomati, pentru ca ei spun ceea ce au de spus diret in fata, nu te vor lua niciodata pe ocolite. Sunt indrazneti si isi asuma deciziile, de aceea nu se vor consulta cu nimeni cand iau o decizie importanta.
Taur
Un reprezentant al zodiei Taur este incapatanat si gelos, de aceea nu o sa faca niciodata ceea ce ii spun ceilalti. Ii este greu si sa fie altruist, pentru ca este mereu acaparat de dorintele lui.
Gemeni
Gemenilor le place confortul, asa ca nu incerca sa convingi un nativ al acestei zodii sa mearga, de exemplu, intr-o excursie cu cortul. Pentru el luxul conteaza destul de mult cand vine vorba de vacante.
Rac
Nu vei putea niciodata sa convingi un nativ din zodia Rac sa iasa cu tine in oras si sa flirteze cu altcineva, daca este implicat intr-o relatie. Racii sunt fidelii zodiacului.
Leu
Nativii din Leu nu au curaj sa practice sporturi extreme, mai ales daca au devenit parinti, pentru ca se tem atat pentru viata lor, cat si pentru cea a copiiilor lor.
Fecioara
Zodiei Fecioara ii lipseste curajul de a spune in fata ceea ce crede, de aceea se inchid in ei si prefera sa se izoleze, decat sa critice, mai ales cand vine vorba despre serviciu.
Balanta
Nu ii impartasi niciodata un secret unei Balante, pentru ca mereu o sa spuna cuiva ceea ce ai impartasit. Nu poate, pur si simplu, sa isi tina gura, insa nu are curajul sa recunoasca niciodata ca a gresit.
Scorpion
Un nativ din Scorpion nu isi va cere niciodata scuze, chiar daca a gresit. Ii este teama sa isi recunoasca vulnerabilitatile in fata cuiva.
Sagetator
Un Sagetator se teme, adesea, sa vorbeasca in public, de teama de a nu se face de rusine. O alta fobie poate sa fie teama de zbor ori de apa, asa ca nu ii duce sa se relaxeze la piscina.
Capricorn
Pe Capricorni ii sperie schimbarile destul de mult, asa ca le lipseste curajul de a lua decizii bruste. Ei trebuie sa analizeze mult, pana cand se decid sa faca o schimbare.
Varsator
Un nativ din Varsator nu va fi niciodata o persoana organizata si calculata, desi si-ar dori asta. Este mereu cu capul in nori.
Pesti
Firi stabile, Pestii nu ar putea sa plece sa locuiasca la capatul celaalt al lumii fara sa isi ia si membrii familiei. Sunt persoane care acorda o mare importanta caminului.