Ce nu suporta barbatii la femei, in functie de zodia lor
3/37649
calendar_month 28 Ian 2016, 00:00
Suntem diferiti si privim oamenii in mod diferit. Avem fixuri si idei preconcepute peste care cu greu putem sa trecem. Astrele sunt cele care ne dicteaza aceasta atitudine.

Spre exemplu, nu toti barbatii vad femeia cu aceiasi ochi. Iata, in functie de zodiac in care s-a nascut, ce il enerveaza cel mai tare pe un barbat la o femeie:

Berbec

Barbatul din aceasta zodie nu suporta femeia care ii da indicatii, pentru ca el considera ca stie intotdeauna ce are de facut si nu trebuie sa ii spuna nimeni asta. In plus, il deranjaza femeia care se plange mult de probleme banale.

Taur

Femeia care nu ii creeaza senzatia de stabilitate, de siguranta, femeia care e rispitoare, dar si femeia care injura in public. Pentru el, femeia cu un limbaj colorat este vulgara si nu ar suporta sub niciun chip sa aiba una alaturi.

Gemeni

Femeia lenesa, comoda, care ar sta in pat sau la coafor toata ziua nu este pentru nativul Gemeni. La fel cum nici femeia cu idei rigide sau cea care nu si-a format o cultura generala bogata nu este bine vazuta de barbatul din Gemeni.

Rac

Femeia mult prea libera si care nu manifesta nicio dorinta spre maternitate il enerveaza la culme pe Rac. Mai mult, nu suporta sub niciun chip femeia care bea alcool, fie chiar si vorba despre un banal cocktail la o petrecere.

Leu

Daca il enerveaza pe Leu ceva mai mult si mai mult la o femeie este sa nu fie ingrijita, aranjata, parfumata. Orgolios din fire, il deranjeaza foarte tare atunci cand are alaturi o persoana care incerca sa atraga atentia asupra ei.

Fecioara

Pe Fecioara il enerveaza femeia lipsita de feminitate, de delicatete, care incearca sa se comporte „barbateste”. Nu suporta lipsa de punctualitate la o femeie si nu ii plac nici femeile cheltuitoare, nechibzuite.

Balanta

Barbatul Balanta nu suporta femeile care ii strica armonia, pacea interioara, cele stridente, tipatoare, care manifesta un prost gust vadit. Mai mult, nu suporta atunci cand o femeie are impresia despre ea insasi ca este o femeie fatala, desi nu este.

Scorpion

Femeia inchisa, care tine secrete il dezgusta pe acest nativ. Minciuna este un alt stres al lui, iar femeia care flirteaza ostentativ il tine departe, oricat de greu ar parea. Nu suporta ca o femeie sa se poarte urat cu copiii.

Sagetator

Sagetatorul nu suporta femeile plangacioase, fara personalitate, femeile triste, care nu stiu sa se bucure de viata. Femeia care incearca sa ii ingradeasca intr-un fel sau altul libertatea nu este pentru el si o va inlatura cat mai rapid.Capricorn

Femeia care incearca sa detina controlul subminandu-i autoritatea il enerveaza cumplit pe Capricorn. La fel ca si cea care nu ii asculta sfaturile si indrumarile. Pentru ca nu are simtul umorului nu ii plac nici femeile vesele, puse pe sotii.

Varsator

Cum ar putea un Varsator sincer si deschis sa suporte o femeie care minte mult, care se lauda cu trecutul sau glorios care, de fapt, nu exista. Femeia care nu il lasa sa faca ce vrea, care incearca sa il tina sub control il deranjeaza mult.

Pesti

Barbatul Pesti nu suporta femeia care ii cere incontinuu explicatii, care vrea sa stie mereu, la orice ora din zi si din noapte, ce face. La fel, detesta femeile care false, care fac tot posibilul sa fie pe placul tuturor.