Cele 7 tipuri de barbati pe care le prefera femeile. Uite cum trebuie sa fie
3/37709
calendar_month 10 Feb 2016, 00:00
Barbatii sunt o specie aparte de care femeile nu se pot dispensa. E valabil si invers, dar azi vorbim despre cele 7 tipuri de barbati de care femeile se simt cel mai repede atrase, potrivit studiilor efectuate in ultimii ani.

1. Barbatii care conduc masini scumpe

Da, este o realitate care nu poate fi negata. Potrivit unui studiu realizat de cercetatorii austrieci, femeile asociaza adesea personalitatea unui barbat cu tipul de masina pe care acesta o conduce. Cu cat are mai multi cai putere, cu atat si barbatul care o conduce este vazut mai bine.

2. Barbatii cu barba

Cand vine vorba de barba, cu cat mai mare, cu atat mai bine. Studiile au demonstrat ca femeile prefera mai degraba o barba stufoasa, decat un ten proaspat barbierit. Barba ar simboliza, in viziunea femeilor, potentialul de a deveni un tata bun.

3. Barbatii cu o voce dura

Nimic nu face genunchii femeilor sa se inmoaie mai rapid decat vocea dura a unui barbat. Potrivit unui studiu britanic, o voce profunda transmite in subconstientul femeilor ideea de masculinitate.

4. Barbatii care nu fac exces de complimente

Ai putea cred ca nu exista femeie pe lumea aceasta care sa nu fie impresionata de complimente. Ei bine, iata ca nu e chiar asa. Studiile au demonstrat faptul ca barbatii care fac exces de complimente par disperati si excesiv de prietenosi. Iar femeile urasc asta.

5. Baietii rai

Nu, femeile nu iubesc baietii buni. Nimic nou in asta, ai putea spune, caci doar cu totii am auzit expresia "fetele iubesc baietii rai". Da, dar acum exista si un studiu stiintific care sustine aceasta afirmatie. Astfel, se pare ca barbatii care se poarta excesiv de frumos au mai multe sanse sa obtina o prima intalnire, insa nu si pe a doua. Unul "rau", in schimb, nu va pati aproape niciodata asa ceva.

6. Barbatii cu simtul umorului

Caracteristica cel mai des invocata de femei in cazul barbatilor atractivi este simtul umorului. Femeile devin mai receptive la un sentiment pozitiv indus de un zambet.

7. Barbatii inalti

Chiar daca pana acum se considera ca nu este vorba decat despre un stereotip, studiile au demonstrat faptul ca femeile sunt cu adevarat mai atrase de barbatii inalti pentru ca le confera un sentiment de protectie.