Cele mai bune filme de animatie care iti vor oferi o lectie de viata
3/37611
calendar_month 20 Ian 2016, 00:00
Cateodata, lectiile de viata vin din cele mai neasteptate locuri si in cele mai profunde moduri cu putinta, iar unele filme de animatie iti vor oferi mai mult decat cateva momente de amuzament, chiar daca pana acum te-ai tinut departe de ele, considerand ca o femeie in toata firea nu ar trebui sa vizioneze ceva atat de „neserios”. Desenele animate sunt de multe ori mai profunde decat par la prima vedere, deoarece, pe langa zecile, poate chiar sutele de ore de munca, pe care creatorii le investesc in ele, acestea devin un bun prilej de a spune o poveste in adevaratul sens al cuvantului.

Scenariile greoaie sunt transpuse intr-un mod jucaus, iar limbajul folosit este pe placul tuturor, deoarece nu va fi niciodata unul pretentios, cele mai multe filme de animatii fiind destinate copiilor. Tocmai de aceea, va trebui sa iti rezervi cateva ore dintr-un weekend si sa vizionezi cele mai bune filme de animatie pe care ti le-am pregatit in lista de mai jos.

Asadar, hai sa iti amintesti putin de copilarie vizionand cele mai bune filme de animatie, din care poti invata adevarate lectii de viata!
Cum sa iti dresezi dragonul (How to Train Your Dragon)
Intr-un regat al vikingilor, sub stapanirea lui Stoick cel Mare, fiul sau incearca sa dovedeasca din rasputeri ca este capabil sa vaneze dragoni. Doar ca baiatul, Hiccup, nu prea se pricepe la vanatoare si o da in bara cam de fiecare data cand este pus la incercare. Trimis de tata sa se antreneze, cata vreme acesta e plecat sa caute cuibul dragonilor, Hiccup ataca un exemplar dintr-o specie rara de dragoni. Chiar daca e sceptic la inceput, baiatul nu-l omoara pe acesta (Toothless), intre cei doi legandu-se mai degraba o prietenie ciudata, care il va ajuta pe Hiccup sa inteleaga cum trebuie procedat pentru a dresa dragonii. „Cum sa iti dresezi dragonul", primul din seria noastra de cele mai bunefilme de animatie pe care ti le recomandam, iti va da o lectie importanta de viata, si anume ca am face bine sa nu ne bazam pe stereotipuri atunci cand avem de-a face cu necunoscutul. Asemenea protagonistului (Hiccup), uneori vom descoperi ca, de fapt, punctele noastre slabe sunt calitati de care ne putem folosi si care ne definesc.

CITESTE mai departe peDIVAHAIR.RO