Cele mai bune zodii la pat
3/38414
calendar_month 16 Feb 2017, 00:00
Visezi la o partida fierbinte de amor, asa cum numai in filmele romantice se intampla? Zodiacul ne spune care sunt semnele zodiacale pline de pasiune, cu care nu te vei plictisi niciodata in pat.
Pasiunea este caracterisitca nativilor zodiei Berbec, asa ca o partida de amor cu un nativ al acestei zodii incepe mereu cu un preludiu lung, cu sarutari si mangaieri fierbinti.
Ca sa atragi un Berbec si sa il prinzi in mrejele tale fii deschis sa experimentezi noi pozitii sexuale, te va duce pe culmile placerii, fara indoiala.
Taur
Are un apetit sexual crescut, asa ca daca iti doresti o noapte intreaga, pasionala, de amor, Taurul este partenerul ideal. Nu se gandeste doar la el, ci mereu satisface nevoile parteenrului, il aduce mereu pe culmile placerii.
Leu
Ii place sa flirteze, de aceea astepta-te la un preludiu lung, la un joc prin care sa te faca sa il doresti nespus de mult. Apreciaza si o muzica lenta in surdina si o atmosfera din care sa nu lipseasca lumanarile, pentru ca, desi nu pare, Leul este un romantic, in adancul sufletului sau. Nu prea le plac pozitiile clasice de amor, lor le place sa incerce mereu ceva nou. Aestor nativi le place si o partida scurta de sex dimineata.
Scorpion
Le place sa experimentee mereu ceva nou, sunt deschisi in dormitor. Este gata pentru o partida incendiara de amor intr-un loc nepermis, spre exemplu, pentru ca ii creste adrenalina si traieste intens fiecare clipa.
Ar mai mereu chef de sex, nu o sa gaseasca niciodata motive sa refuze o partida de amor, desi, de cele mai multe ori, Scorpionul este cel care o initiaza.
Varsator
Un as al amorului, stapaneste perfect tehnica flirtului, iar in pat stie sa te faca dorit si apoi sa te duca in al noualea cer. Nativul din Varsator este lipsit de orice inhibitie, iar in pat da frau liber imaginatiei. Sexul este foarte important pentru el, asa ca, odata ce ai intrat intr-o relatie cu un reprezentant al acestei zodii, asteapta-te la cele mai fierbinti partide de amor.