studentie.ro  »  Info studentie  »  Diverse  »  Cele mai ciudate meserii. Suma fabuloasa pe care o poti castiga daca dormi

Cele mai ciudate meserii. Suma fabuloasa pe care o poti castiga daca dormi

2/203857
calendar_month 17 Sep 2018, 00:00
Ti-ai imaginat vreodata ca poti fi platit pentru a dormi? Nu mai ca acest lucru este posibil, insa salariul este colosal. Iata care sunt cele mai ciudate meserii din lume si ce salarii castiga cei care le practica.

Persoane platite sa doarma

Poate parea imposibil, insa, desi unii dintre noi se plang ca nu au suficient timp pentru a dormi, NASA angajeaza persoane care sa doarma cat mai mult. Astfel, dupa ce pleci de la munca, esti mai odihnit ca niciodata si vei avea o multime de timp la dispozitie pentru a face ceea ce iti place. Voluntarii care se angajeaza la NASA sunt platiti cu pana la 12.000 de lire sterline pentru a dormi timp de 70 de zile consecutiv, astfel incat oamenii de stiinta sa poata studia efectul diferitelor presiuni ale aerului asupra corpului uman.

Mirositor de transpiratie

O meserie pe care nu multi isi doresc sa o practice, probabil si de aici salariul colosal de 39.000 de lire pe an. Insa aceasta meserie exista in Marea Britanie. Aici, Asociatia Internationala de Parfumuri angajeaza persoane care sa miroasa transpiratia. Sarcina lor este cea de a testa cele mai recente produse care combat transpiratia si prin urmare trebuie sa miroasa persoane care au folosit aceste produse si apoi au facut efort fizic timp de o ora.

Degustator de mancare pentru animale

Ai gustat vreodata din mancarea animalului de companie? Ei bine, atunci poate aceasta meserie este potrivita pentru tine. Degustatorii de animale au misiunea de a incerca cele mai noi arome de hrana pentru animale. in timp ce cainii si pisicile au gusturi diferite prin comparatie cu oamenii, sarcina pentru care se ofera un salariu cuprins intre intre 20.000 si 50.000 de lire sterline pe an, este de a identifica echilibrul perfect intre ingredientele gasite in produse.

Persoana care ofera imbratisari

In Statele Unite exista companii care angajeaza persoane care sa le ofere clientilor lor imbratisari si sa-i aline pe cei care se simt singuri. Aceste imbratisari sunt amicale, iar angajatii primesc pana la 60 de lire pe ora, potrivit libertatea.ro.

Sursa foto: unsplash.com