Cele mai frumoase filme despre muzica
3/37569
calendar_month 11 Ian 2016, 00:00
Unele dintre cele mai frumoase filme au fost, cu siguranta, acelea care au avut ca subiect muzica. Fie ca a fost vorba de capodopere cinematografice care s-au focusat pe un anumit icon din industria muzicala, fie ca a fost adus in prim plan un anumit gen muzical, toate aceste filme au fost apreciate atat de cunoscatori, cat si de simpli iubitori ai muzicii.

Prin urmare, daca doresti sa te relaxezi intr-un weekend, iata doar cateva dintre cele mai frumoase filme despre muzica:
Filme despre muzica: industria hip-hop
Un curent important al muzicii este cel care tine de cultura hip-hop. Fie ca este vorba de trupe cunoscute la nivel global, fie ca sunt amintite formatii underground de care stiu doar cunoscatorii genului, filmele care au adus in prim plan acest gen muzical si stil de viata sunt nenumarate.
Boyz N The Hood
„Boyz N The Hood” se numara printre primele nume de pe buzele tuturor atunci cand se face referire la un film despre muzica hip hop. Acest lucru se datoreaza faptului ca pelicula clasica americana este cea care a influentat cel mai mult filmele aparute ulterior. Boyz N the Hood a fost o voce mandra a culturii hip hop si a explorat problemele complexe si de actualitate din acea perioada, precum violenta, educatia, discriminarea si atacurile dese din bandele din cartier.

CITESTE mai departe pe DIVAHAIR.RO