Cine te va trada in viata: fratii, prietenii sau persoana iubita?
3/37929
calendar_month 29 Apr 2016, 00:00
Viata este formata din suisuri si coborasuri. Atunci cand te astepti mai putin, cineva te tradeaza, iar de cele mai multe ori ajungi la concluzia trista ca a fost chiar cineva dintre cei apropiati.

Astrele iti spun cine te va trada mai devreme sau mai tarziu:

Berbec

Iti vine sa crezi sau nu, pe tine te va trada un frate. Va fi cea mai grea lovitura pentru tine, fiindca pui mare pret pe familie si nu te astepti ca exact cel cu care ai mancat din aceeasi farfurie sa iti intoarca spatele.

Taur

Nu ai prea mult noroc in dragoste si oricat de mult oferi, nu primesti cu aceeasi masura in schimb. Vei fi tradat tocmai de o persoana pe care o iubesti foarte mult si pentru care ai fi in stare sa iti dai si viata.

Gemeni

Esti o persoana populara, care isi face multi prieteni, dar care nu stie insa sa aleaga pe cine sa pastreze alaturi, motiv pentru care unul dintre cei carora le acorzi incredere te va trada mai devreme sau mai tarziu.

Rac

Esti o persoana prea buna si prea credula, iar apropiata profita de asta. Asa se face ca ai nesansa sa fii tradat de proprii frati sau surori. Din nefericire, nu se intampla doar o data in viata, insa niciodata nu iti inveti lectia.

Leu

O data e suficient sa fii tradat, pentru ca vei deschide ochii larg si a doua oara nu se va mai intampla. De inselat o va face cu siguranta un partener de afaceri pe care te bazezi foarte mult si care profita de increderea ta.

Fecioara

Daca rudele apropiate iti sunt cat se poate de fidele, verii, unchii si cei de gradele 2 si 3 nu prea te au la suflet, iar de vina este invidia. Din acest motiv, asteapta-te de la ei la lovituri pe la spate.

Balanta

Crezi ca toata lumea e buna ca tine, doar ca nu este asa. Oricine dintre cei din jurul tau risti sa te tradeze la un moment dat, insa lovitura cea mai puternica o vei primi din partea unei persoane iubite.

Scorpion

Esti prevazator si nu prea risti sa fii tradat, asta chiar daca ai destul de multi dusmani. Chiar daca se intampla, preferi sa nu vezi lucrurile ca pe o tradare, ci ca pe un concurs nefericit de imprejurari.

Sagetator

Esti destul de aerian si te cam increzi in toata lumea, fara niciun fel de rezerve. Asta nu aduce cu sine numai lucruri bune, ci din contra, chiar un prieten foarte bun te-ar putea trada cand nici nu te astepti.

Capricorn

Asemenea nativului Scorpion, nici la tine nu prea exista riscul sa fii inselat. Asta pentru ca stii intotdeauna tot ce se intampla in jurul tau si nu lasi loc de interpretari. In plus, esti si foarte respectat.

Varsator

Am putea spune ca ai noroc. O singura data in viata vei fi tradat, in tinerete, de catre o persoana pe care o iubesti. Apoi, nu vei mai avea de suferit din cauza nimanui.

Pesti

Este foarte probabil sa fii tradat in viata chiar de catre copiii tai, pe care ii cresti cu cea mai mare daruire, dar care ti-ar putea intoarce spatele la batranete. Acest lucru iti va provoca o tristete uriasa.