Cum il tii langa tine pe barbatul pe care il iubesti!
3/38019
calendar_month 21 Iun 2016, 00:00
In cuplu exista suisuri si coborasuri, zile mai bune si mai rele. Daca vrei ca relatia sa nu se termine din motive false, din prea multe orgolii sau neintelegeri marunte, ia aminte la aceste trei sfaturi ale expertilor in relatii:

1. Nu exista relatie fara certuri

Asta nu inseamna ca la fiecare cearta iti strangi lucrurile si pleci. Si nici nu inseamna ca toate certurile se vor termina cu sex de impacare. Este important insa ca din fiecare disputa sa invatati ceva, sa construiti ceva, sa nu aruncati cu vorbe pe care le veti regreta. Mai bine numara in gand pana la 10 (sau 100) si apoi deschide gura.

2. Planurile intaresc relatia

Construiti, construiti si iar construiti. Sa va faceti planuri inseamna sa va vizualizati viitorul impreuna, iar acest lucru ajuta la consolidarea relatiei. Atat timp cat nu exagerezi. Pentru ca una este sa faci planuri pentru weekendul viitor la mare si alta vizavi de scoala copiilor nenascuti inca.

3. Putina distanta nu strica

Nu renunta la planurile tale mereu. Iesi cu prietenii tai, nu doar cu ai vostri. Petrece timp departe de partener, pentru a va reincarca bateriile si pasiunea. Este important sa te definesti prin tine insuti, nu doar prin prisma partenerului.