Cum poti deveni rapid o zeita a sexului. E simplu!
3/37765
calendar_month 23 Feb 2016, 00:00
Fiecare barbat isi doreste alaturi o femeie care, in dormitor, sa fie o adevarata bomba-sexy. Doar ca cele mai multe dintre femei nu sunt increzatoare in puterea lor de seductie motiv pentru care se tem sa actioneze.

Iti spunem in continuare ce trebuie sa faci ca sa ajungi rapid sa ii controlezi trairile si sa profiti de ele:

1. Cunoaste-ti trupul

Pune-ti corpul la munca si vezi de ce e in stare. Iti dai seama cat de rezistenta esti si unde ar trebui sa mai lucrezi. Sexul e un fel de sport de anduranta, asa ca trebuie sa stii de cat efort fizic esti capabila. Dincolo de asta, trebuie sa iti cunosti si sa iti iubesti trupul. Chiar daca nu este perfect, tu trebuie sa te simti bine in pielea ta. Si atunci si partenerul o va face.

2. Scapa de inhibitii

Sexul nu trebuie sa fie mereu la fel. Trebuie sa incerci sa il faci cat mai incitant cu putinta. Scapa de orice fel de inhibitii pentru ca acestea sunt dusmanul adevaratei placeri. Marturiseste-i fanteziile tale, chiar daca s-ar putea ca initial sa ii creezi putina confuzie. Vei vedea ca, de fapt, se va bucura de indrazneala ta si de faptul ca preiei astfel initiativa in dormitor.

3. Gandeste placerea ca pe o calatorie, nu ca pe o destinatie


Placerea reprezinta un cumul de factori si nu este data exclusiv de penetrarea in sine. Descopera atingerile care ii plac. Dar si cele care tie iti fac mai multa placere. Invatati sa va stimulati reciproc si sa va bucurati la fel de mult de preludiu si postludiu cad de actul sexual strict. Placerea este o calatorie, nu o destinatie.

4. Nu te feri de jucariile sexuale

Un vibrator sau un dildo este un tabu pentru cele mai multe dintre femei. Din pacate. Trebuie sa stii ca o astfel de jucarie sexuala te poate ajuta, pe de o parte, sa „exersezi” orgasmul, pe de alta, atunci cand o folosesti in dormitor alaturi de partener se va dovedi utila in obtinerea orgasmelor multiple, cele la care viseaza orice femeie.

5. Arata-i cat e de important

Arata-i partenerului ca el este cel mai important. Dorinta ta ii hraneste dorinta lui. Atunci cand va vedea cat de mult ti-l doresti se va considera cel mai norocos barbat de pe planeta. Sopteste-i senzual cum te-a facut sa te simti. Asta ii va gadila orgoliul si il va face sa dea tot ce poate pentru a nu te dezamagi. Daca nu esti in stare sa o spui cu cuvinte, atunci complimenteaza-l din priviri.