Cum reactioneaza zodiile la un blind date: se fac de ras ori nu?
3/37728
calendar_month 15 Feb 2016, 00:00
Cei dragi ti-au aranjat vreodata o intalnire cu un barbat pe care nu il cunosteai? Atunci ai experimentat chiar pe pielea ta ce inseamna un blind date veritabil! O astfel de intalnire poate sa scoata la suprafata insusiri pe care nici macar nu credeai ca le ai. Stai linistita! Nu esti singura, li se intampla si celorlalti.

Nu ne crezi? Iata cum reactioneaza oamenii la un blind date in functie de semnul zodiacal in care s-au nascut!
Cum te comporti la un blind date in functie de zodie

Berbec
Poate ca Berbecii par persoane sociabile si indraznete in restul timpului, insa comportamentul lor de la o intalnire de tipul blind date este surprinzator. Devin dintr-odata timizi si lipsiti de idei de conversatie. Se fastacesc si asteapta ca persoana cu care s-au intalnit sa deschida prima un subiect, orice numai sa sparga gheata care devine jenanta dupa primele 10 minute.
Taur
Nici Taurii nu sunt lasati in pace de efectele emotiilor starnite de un blind date. Insa ei stiu sa intretina atmosfera, cel putin la inceputul intalnirii. Vor alege un restaurant pe placul lor si se vor concentra pe mai multe preparate culinare, cu atat mai mult daca partenerul nu este asa cum isi doresc.
Gemeni
Gemenii scapa cel mai usor de povara pe care le-o pun in carca cei dragi. Fie uita de propunere, fie se prefac ca uita de ea, nu se poate sti niciodata cum stau lucrurile de fapt. Aveam un blind date azi? Am uitat complet de intalnire, dar poate ca este un semn ca nu ar fi trebuit sa merg.
Rac
Racii scot tot ce este mai bun din ei la o intalnire organizata de cei dragi. Isi doresc prea mult sa faca o impresie buna, asa ca nu se mai gandesc daca persoana respectiva este potrivita pentru ei ori nu. Prefera sa se bucure de ocazie, indiferent ca se va dezvolta o relatie de cuplu sau ca va fi un blind date banal.

CITESTE continuarea pe DIVAHAIR.RO