Cum sa inveti despre jocul la ruleta
3/38564
calendar_month 20 Feb 2018, 00:00
Este evident pentru oricine faptul ca jocurile de noroc au mare succes in Romania. Chiar si fara a analiza date comunicate de industria de specialitate, este simplu sa observam numarul foarte mare de unitati de agentii de pariuri si sali de jocuri de tip slots. Cazinouri sunt mai putine in mediul offline, insa exisa si astfel de locatii in Capitala si in orasele mari.

Online, oferta foarte variata

Din fericire, de ceva timp exista si alternativa online. Jocurile de noroc la distanta vin cu avantaje la pachet: comoditate, confort, flexibilitate, disponibilitate imediata la orice ora din zi si din noapte, oriunde te-ai afla. Fie ca esti acasa, fie ca esti in deplasare, poti accesa cazinouri, pariuri sportive, poker sau bingo in conditii optime, cu ajutorul gadgetului tau preferat - smartphone sau tableta.

Ruleta, unul dintre jocurile cele mai atractive

In materie de jocuri de cazino, sloturile sunt cele mai populare, caci sunt extrem de simple pentru oricine si foarte accesibile, atat offline, cat si online. Totusi, un farmec aparte il prezinta jocul de ruleta, adevarata definitie a adrenalinei la cazino. Asa cum vedem in filmele de la Hollywood, jocul de ruleta este unul inconjurat de eleganta si rafinament. Asa se intampla si la ruleta online, acolo unde poti juca similar cu experienta de la un cazino veritabil.

Istoria ruletei, pana la varianta de azi

Celebrul Blaise Pascal, matematician, fizician si filosof francez, este cel care a inventat ruleta. "Roata" a fost implementata mai intai in Paris, numindu-se mai tarziu ruleta franceza - dupa ce au aparut si variantele sale, ruleta europeana si ruleta americana. Cu o istorie ce se apropie de patru secole, ruleta a devenit de-a lungul timpului unul dintre cele mai populare si mai apreciate jocuri de noroc la nivel mondial. Succesul sau a fost raspandit mai intai in Europa, iar apoi a ajuns la cote maxime in Statele Unite ale Americii, in Nevada.

Ruleta americana si cea europeana

Ruleta europeana pastreaza forma clasica, in timp ce ruleta americana a introdus o sectiune in plus, dincolo de cele 37: un dublu 0. In mod clasic, cele 37 de sectiuni includ numere de la 1 la 36, alaturi de 0. Inainte de fiecare rotire a ruletei, jucatorii pot plasa pariuri pe oricare dintre cele 37 (sau 38) de variante existente. Sansele de a ghici un numar exact sunt foarte scazute (aproximativ 2,70%), in timp ce sansele cele mai ridicate exista la parierea pe culoare (rosu / negru), par-impar sau 1-18 / 18 - 36 (48,6% la ruleta europeana si 46,37% la ruleta americana).

Daca vrei sa inveti cat mai multe lucruri despre jocul la ruleta, o poti face extrem de simplu pe internet, pe website-uri ce detaliaza fiecare aspect. In plus, exista site-uri si bloguri cu recomandari si ponturi. In mediul online, se poate merge direct spre jocul la distanta, in cazinouri virtuale (castiguri reale insa). Demn de mentionat este ca la ruleta online s-a mers atat de departe in copierea experientei din cazinouri terestre incat exista si varianta de a juca alaturi de un dealer live.

Jocurile de acest gen sunt recomandate exclusiv pentru a "condimenta" distractia in timpul liber. Castigurile nu sunt niciodata garantate, ci se rezuma la sanse, asa cum sunt exprimate cele de mai sus. Un alt aspect important: la ruleta online trebuie alese doar site-uri licentiate in tara noastra, pentru ca jocul sa fie legal si sigur, deci mereu placut.