Cum sa-l cuceresti un barbat in doar 5 intalniri!
3/38024
calendar_month 27 Iun 2016, 00:00
Expertii in relatii nu contesta puterea indragostirii la prima vedere insa, in acelasi timp, considera ca, de fapt, procesul de cucerire dureaza putin mai mult. Si anume intre 3 si 5 intalniri sunt suficiente pentru a stii daca relatia va continua sau nu. Iata ce trebuie sa faci ca sa fie al tau:

1. Prima intalnire: fii impecabila! De la tinuta, simpla si neprovocatoare, dar nici de maicuta, pana la gesturi si subiecte de discutie. Nu intarzia nici macar 1 minut, nu exista sfert academic pentru barbate, nu fi prea nerabdatoare, dar nici indiferenta. Razi mult, dar natural, nu forta nota. Arata-I ca esti o persoana deschisa, cu care se pot discuta multe. Asa veti ajunge la…

2. A doua intalnire. Este timpul sa faceti ceva impreuna. Fie ca mergeti la film, la restaurant sau intr-un parc de distractii. Esti persoana cu care poti face orice, arata-I asta. Te poti distra la un meci de fotbal, la o piesa de teatru sau la un spectacol in strada. Cauta punctele comune care va dau subiecte de discutie.

3. A treia intalnire. Nu discuta sub nicio forma de fostele relatii. Chiar daca pare ca va cunoasteti deja destul de bine. Discuta despre job, fara a parea workoholica, arata-I ca stii sa te bucuri de prezent, ca nu te leaga nimic de trecut. Esti o persoana echilibrata si stapana pe tine. Trebuie sa vada asta, iar ranchiunile trecutului nu te vor ajuta.

4. A patra intalnire. Cu siguranta ati trecut de primul sarut si de tineri de mana tandre. Nu te arunca inainte cu capul, insa este momentul cand vei simti daca vrea mai mult. Daca te simti confortabil, poti face acest pas, insa mai bine astepti urmatoarea intalnire. Concentreaza-te pe a afla mai multe despre el, despre viziunile sale asupra viitorului. Arata-I ca te intereseaza persoana lui, cu bune si rele, nu fi critica si categorica.

5. A cincea intalnire. Este dedicata intimitatii. Daca totul se petrece de la sine, fara momente jenante, care sa te faca sa fugi cat vezi cu ochii, atunci esti pe drumul cel bun. Daca poti, joaca in deplasare. Asa vei vedea cum arata casa lui, cat de ordonat este, ce pasiuni are etc. Nu insista sa ramai peste noapte daca nu-ti cere asta. Si daca nu-ti cere, mai bine nu te dedici acestei relatii.