Cum sa-l exciti fara sa-l atingi. 4 trucuri cu care mergi la sigur
3/38226
calendar_month 07 Oct 2016, 00:00
Preludiul nu inseamna doar atingeri si magaieri. Poti determina o persoana sa se gandeasca la sex si doar daca o privesti. Exista insa si alte tehnici de flirt la distanta prin care poti transmite vibratia ta.
Flirtul verbal tine de complimente si intrebari al caror raspuns este tintit intr-o anumita directie. Flirtul non-verbal tine mai degraba de limbajul corpului: asezarea picior peste picior, aplecarea capului intr-o parte.
Atingerea mainii este unul dintre cele mai vechi trucuri de flirt si cel mai simplu mod de a-ti arata interesul fata de cineva. Insa daca doresti sa manipulezi de la departare o poti face foarte simplu.
1. Incepe cu contactul cu ochii
Ochii sunt fereastra catre suflet si pot ajuta la realizarea unui flirt bun. Foarte multe lucruri pot fi transmise prin modul in care te uiti la cineva. Foloseste-ti, asadar, ochii pentru a vraji persoana din fata ta. Privirea emana o energie sexuala foarte mare.

2. Poarta o rochie neagra scurta
Celebra rochita neagra este piesa de rezistenta a oricarui flirt. Lasa pielea la vedere, dar nu exagerat de mult. Un slit lateral, care sa-ti dezvaluie piciorul din cand in cand este extrem de sexy. Pentru a spori seductia, poarta tocuri si parul desfacut, pe spate. Indiferent cum te imbraci, insa, important este sa te simti sexy. Pentru ca asa cum te simti asa vei fi si perceputa.
3. Razi mult
Specialistii in relatii sustin ca umorul este cel care creeaza legaturi intre oameni, facandu-i mult mai atractivi unul fata de celalalt. Rasul este incitant si relaxant in acelasi timp. Zambetul autentic are meritul de a reduce stresul si de a creste nivelul de serotonina si de endorfine din organism. Iar persoana care rade emana bucurie si fericire, facandu-i pe cei de langa ea sa se simta bine.
4. Nu spune totul dintr-odata
Barbatii sunt atrasi cel mai adesea de femeile care emana un aer misterios. Ei nu vor sa dezvalui totul din prima. Vor sa te descopere treptat. Fii putin retrasa si nu impartasi prea mult. Nu vorbi numai despre tine, ci lasa-l sa isi doreasca sa afle mai mult la urmatoarea intalnire. Schimba subiectul atunci cand incepe sa puna prea multe intrebari si intreaba-l, in schimb, cate ceva despre el.