Cum sa mentii mai usor curatenie in camera de camin
3/38630
calendar_month 05 Nov 2018, 00:00
Praful nu stie ca tu ai zeci de cursuri de citit sau ca trebuie sa iti pregatesti lucrarea de dizertatie. Nu scapi de el, iar pentru a mentine camera curata, trebuie sa iti pierzi o gramada de timp. Ca sa nu mai spunem de petele de mucegai din baie care iti dau bataie de cap si mai ales, un miros deranjant incat nici nu te mai poti concentra.

Un aer curat, fara praf, fara spori de mucegai sau alergeni inseamna, pentru tine, mai putin timp pierdut cu facutul curateniei, dar, si mai important, un confort sporit si un risc mai mic de imbolnavire – cine are nevoie de o gripa fix in sesiune?

Un purificator te poate ajuta foarte mult pentru a mentine un aer curat, insa un purificator cu dezumidificator te poate scapa si de excesul de umiditate din baie sau condensul de pe pereti, surse de mucegai si igrasie.

Un astfel de model, pe care ti-l propunem pentru raportul excelent calitate pret pe care il ofera, este Aleco Air D23 Classy. Acest aparat vine cu un filtru HEPA – filtru Carbon Activ care retine particule extrem de mici, de pana la 0,4 microni, particule de praf, dar si spori de mucegai, alergeni sau acarieni. Filtrul de carbon activ are rolul de a retine mirosurile neplacute din aer. Functia de dezumidificare este extrem de imprtanta pentru mentinerea unui nivel optim de umiditate in camera, iar functia de ionizare improspateazaa aerul din camera si contribuie, suplimentar la eliminarea prafului sau a altor particule din aer. D23 poate face fata si unei camere mai mari, de 40-50 m2. Se poate programa si are mai multe moduri de lucru presetate.

Un aparat care devine tot mai popular la noi in tara, purificatorul, este extrem de necesar in orice spatiu de locuit care se afla in mijlocul orasului unde gradul de poluare este ridicat. Desi, poate ca nu este pe lista ta de achizitii, un astfel de aparat merita luat in considerare. Investitiile in sanatate isi vor arata beneficiile pe tot parcursul vietii.

Un astfel de aparat il poti comanda online, de pe alecoair.ro, magazin specializat in aparate pentru imbunatatirea calitatii aerului.