Cum sa te speli pe cap fara sampon
3/38358
calendar_month 25 Ian 2017, 00:00
Spălarea părului fără șampon este o metodă simplă, ieftină, sănătoasă și stimulează creșterea podoabei capilare. Probabil vă întrebați cum se se face: iată ce trebuie să faceți în acest sens. Sunt nenumărate metode prin care vă puteți curăța părul fără șampon, însă cea mai populară este cea care se bazează pe bicarbonat de sodiu și oțet.

De ce să renunțăm la șampon și balsam?

Atunci cand spălați părul cu șampon, care este de fapt un agent de curățare, îndepărtați toate urmele de murdărie, dar, de asemenea, și sebumul, de care, de fapt, avem nevoie. Ca rezultat, părul va deveni uscat și va ava nevoie de un înolcuitor pentru uleiul natural produs de scalp, eliminat de șampon și esențial pentru sănătatea părului. Pentru asta folosim balsam de păr, care este plin de chimicale.

Pentru a evita substanțele dăunătoare și pentru a avea un păr sănătos încercați să vă spălați cu bicarbonat de sodiu și oțet. Combinate, cele două ingrediente fac minuni asupra părului. După un tratament de durată, părul va fi mult mai strălucitor și mai bogat.