Cum scapi in mod natural de celulita. Cele mai bune produse
3/38591
calendar_month 13 Aug 2018, 00:00
8 din 10 femei sunt afectate de celulită, iar factorii care influențează aspectul de coajă de portocală al pielii includ stilul de viață, alimentația, dar și obiceiurile de îngrijire. Vegis.ro propune celor care au declarat război celulitei produse naturale și sfaturi care ajută la reducerea acesteia.

Calitatea țesutului conjunctiv, chiar mai mult decât numărul de kilograme, afectează aspectul pielii și favorizează apariția celulitei. Pentru a contribui la un aspect sănătos, uniform al pielii, este nevoie de atenție atât din exterior, cât și din interior. Din exterior este important ca pielea să fie hidratată, dar să și primească un ajutor în privința fibrelor de colagen și elastină, care contribuie la un aspect neted al pielii. De asemenea, utile sunt și produsele care acționează la nivelul circulației, dar și cele care contribuie la eliminarea celulelor moarte, cum ar fi scruburile naturale.

Uleiul anticelulitic cu 10 plante Khadi stimulează metabolismul pielii, dizolvă grăsimile și ajută la eliminarea toxinelor îmbunătățind circulația sanguină și limfatică în zonele afectate de celulită. Printre ingrediente se numără uleiul de muștar, cel de susan, uleiul de usturoi, cel de lămâie, de portocale, uleiul de rozmarin și cel de patchouli.

Gelul anticeluliticBielenda conține ingrediente naturale care lucrează activ la un aspect sănătos al pielii. Extractul de forskolin ajută la eliberarea depozitelor de grăsime și apoi la arderea lor, în timp ce cafeina accelerează metabolismul grăsimilor și previne acumularea acestora sub stratul de piele. Extractul de gotu kola netezește și hidratează pielea, reduce și previne vizibil celulita persistentă. De asemenea, extractul de CamelliaSinensis îmbunătățește microcirculația și stimulează alimentarea cu sânge a celulelor, oxigenează și hrănește pielea.

Săpunul Scrub cu efect anticeluliticTechir este un produs natural cu ingrediente menite să exfolieze celule moarte ale pielii şi să ajute la eliminarea grăsimilor de la suprafaţa acesteia prin stimularea circulaţiei sanguine. Proprietăţileremineralizanteşi hidratante oferite de apa salină, nămolul sapropelic din lacul Techirghiol şizaţul de cafea, alături de uleiul de măsline și de glicerină hrănesc pielea deshidrată. Untul de cacao, cel de cocos şi untul de palmier ajută pielea uscată să-şi recapete elasticitatea.

De asemenea, un program regulat de exfoliere cu ajutorul unei perii stimulatoare anticelulitice și masajele specifice vor grăbi estomparea efectelor vizibile ale celulitei.Specialiștii subliniază însă că nu este suficient să aplici produse pentru remodelarea corporală ca rezultatele să apară și să fie durabile. Stilul de viață și alimentația sunt esențiale. Vegis.ro a demarat recent un proiect video educativ– #TrăieșteVerde – prin care aduce în atenția publicului necesitatea unui stil de viață sănătos și a obiceiurilor sănătoase, cu ajutorul experților în nutriție și nu numai.

Factorii care favorizează apariția celulitei sunt numeroși: dezechilibre hormonale, proasta vascularizație, tonusul muscular scăzut, alimentația. Există anumite alimente care ne pot ajuta în acest demers, cum ar fi castravetele, cu un aport hidric însemnat, semințele măcinate de in – care conțin fitochimicale și minerale care rebalansează echilibrul hormonal -, roșiile, prin conținutul de licopen, o substanță care ajută la sinteza de colagen. De asemenea, ananasul conține o substanță care are rol antiinflamator și grăbește metabolizarea grăsimilor. Uleiul de cocos este foarte bun pentru piele, la fel și ceaiul verde sau cel negru”, a explicat dr. Mihaela Poterașu, medic endocrinolog, invitat al emisiunii #TrăieșteVerde realizată de Vegis.ro.

Mai multe informații despre ce este și cum se poate combate celulita, în emisiunea #TraiesteVerde ce poate fi urmărită pe pagina de Facebook Vegis.ro.

Despre proiectul #TrăieșteVerde

Vegis.ro a demarat un proiecteducativ realizat în colaborare cu specialiști din diverse domenii – nutriție, dermatologie, sport, mindfulness și nu numai, prin care urmărește să dezbată probleme actuale legate de sănătatea familiei, dar și de frumusețe. Demersul Vegis.ro urmărește înțelegerea importanței unui stil de viață echilibrat, care să îmbine alimentația corectă, sănătoasă, cu sportul și nu numai.
Despre Vegis.ro

Vegis.ro este cel mai mare magazin online de produse naturiste din România. Înființat la începutul anului 2012, Vegis.ro comercializează de peste 6 ani produse naturiste, bio sau vegane, pentru cei interesați de un stil de viață sănătos și o nutriție bazată pe produse ecologice și naturale.

Din sediul de la Brașov, Vegis.ro livrează produse sănătoase în toată țara, în 24-48h de la confirmarea comenzii. Fiecare produs care intră în stocul Vegis.ro este însoțit de o factură și de o declarație de conformitate a calității produselor. Compania este certificată ecologic furnizând astfel garanția că produsele, procedurile de lucru și de depozitare sunt în conformitate cu reglementările comunitare și naționale în vigoare.

De asemenea Vegis.ro este unicul site din România certificat de către cel mai mare producător mondial de suplimente Solgar având licența RO111, acordată pentru standardele ridicate de profesionalism oferite clienților săi.

Vegis.ro a câștigat în 2017 și 2016 premiul pentru Cel mai Bun Magazin Online de Produse Organice și Naturale, și premiul pentru Magazinul Anului în 2017, în cadrul Galei Premiilor e-Commerce.