Cum stii ca iti ascunde ceva in functie de zodie
3/38301
calendar_month 13 Dec 2016, 00:00
Oricare dintre noi avem unele secrete pe care nu vrem sa le impartasim cu nimeni. Insa, in functie de semnul zodiacal in care ne-am nascut, putem sa ne dam de gol.

Berbec

In momentul in care se simte cu musca pe caciula, nativul din zodiac Berbec are tendinta sa ridice tonul la tine, ca sa te faca pe tine sa te simti vinovat. Asa crede ca iti va inchide gura si nu vei avea ce sa mai spui.

Taur

O persoana aflata sub semnul Taurului da dovada de nesiguranta in momentele in care stie ca a facut ceva gresit. Daca ii vorbesti pe un ton ridicat, va marturisi tot ceea ce a facut. Insa apoi poate sa nu mai recunoasca, din incapatanare.

Gemeni

Daca un nativ din zodia Gemenilor este decis sa nu iti spuna un lucru, acest fapt se va vedea in comportamentul lui. Este mai irascibil decat de obicei si ai mereu senzatia ca vrea sa inceapa o discutie,apoi tace.

Rac

Racii sunt sentimentali si rar se intampla sa impartaseasca totul cu jumatatea lor. Insa atunci cand o fac devin tacuti. Este momentul in care, daca ii iei cu binisorul, iti vor spune tot.

Leu

Persoana mereu nelinistita din fire, atunci cand Leul are un secret pe care nu vrea sa il impartaseasca cu tine va fi mult mai tacut decat de obicei. Ba chiar poate sa simuleze un zambet fals daca il intrebi ce are.

Fecioara

Nervozitatea, aparent fara motiv, este semnul prin care o Fecioara se da de gol cand are ceva de ascuns.

Balanta

Un exces de detalii referitoare la un lucru sau altul poate sa indice, de fapt, ca un native din zodiac Balantei nu prea iti spune adevarata poveste si ca este ceva cusut cu ata alba. Ai putea s ail iei prin surprindere cu o intrebare la care nu se asteapta.

Scorpion

Scorpionilor le place sa iti spuna verde in fata aproape orice, iar daca omite ceva, sunt lucruri pe car ele considera neimportante. Totusi, daca vrea sa tina un secret, il poate da de gol un comportament fastacit, ca de adolescent indragostit.

Sagetator

Tacuti din fire, Sagetatorii iau foc daca ii intrebi “ai ceva sa imi spui” si iti vor spune imediat ca nu. Apoi vor mai continua sa te acuze tot pe tine, pana cand cedezi.

Capricorn

Nativii din Capricorn se vor purta foarte frumos, asa ca nu prea iti dai seama ca are ceva pe suflet. Considera ca nu trebuie ca partenerul sa stie chiar tot, ca sa nu va afecteze relatia.

Varsator

Un nativ din zodia Varsatorului se va purta cu tine ca sic and esti central Universului lui, te va umple de complimente, ba iti va face chiar si un cadou. Asta pentru ca se simte vinovat si nu vrea ca tu sa simti acest lucru.

Pesti

Cand stie ca a gresit, nativul din zodia Fecioarei va fi mai tacut decat de obicei si nu va avea curajul sa te priveasca in ochi. Asta se intampla pana in momentele in care o sa isi ia inima in dinti si o sa iti spuna ce are pe suflet.