Cum te imbraci sic iarna aceasta. Afla care sunt cele mai noi tendinte!
3/37283
calendar_month 10 Nov 2015, 00:00
Pentru sezonul toamna-iarna, echipa de design C&A a conceput colectii in jurul a doua teme principale: denimul si tendintele internationale. Ambele colectii au fost gandite pentru a face moda accesibila, comoda si purtabila pentru oameni obisnuiti, in fiecare zi si pentru orice ocazie.

Noua colectie mizeaza puternic pe submara „The denim“, care ofera croieli, masuri si modele de jeansi pentru toate siluetele si a fost certificata de catre Alvanon, expertul in tipare si croieli la nivel global. Colectia pune la dispozitia clientilor diferite croieli in ceea ce priveste forma jeansilor pe picior sau talie, o gama variata de materiale sustenabile si diverse detalii de finisaj.

S-au adaptat tendintele cheie ale sezonului si s-au lansat teme stilistice precum "Difference shades of grey", cu puternice accente pe trendul conform caruia griul este noul negru, "Cosy wraps", care aduce in prim plan esarfele supradimensionate, salurile tricotate si poncho-urile, sau "Cocooning", care evidentiaza tehnicile de layering, paltoanele statement si piesele atemporale precum blanurile ecologice, hainele din lana sau accesoriile lady-like.

In ceea ce priveste colectia pentru barbati, in acest sezon C&A propune o colectie care mixeaza cu success stilul clasic cu elemente sportive. Teme precum “Modern heritage”, “Getting cosy with it” sau “Formal meets sportwear” combina tricotaje fine, haine din lana si elemente sport ca hanoracele sau vestele Gilet intr-o paleta cromatica puternic ancorata in nuante de indigo, gri sau tabac.

In departamentul „Clockhouse“, cel pentru tineret, se pot gasi piese inspirate din anii '70 (pantaloni cu talie inalta, imprimeuri florale si paisley), articole retro sport, dar si elemente cheie ale anilor '90 (topuri si pulovere scurte, jeansi skinny si trench-coat-uri din materiale fluide).