E greu sa le rezisti. 4 zodii care-l au pe vino-ncoa
3/38107
calendar_month 11 Aug 2016, 00:00
Sunt oameni care te cuceresc dintr-o privire. Pur si simplu, nu poti sa le rezisti si nu stii de ce. Te intrebi cum oare te-ai indragostit cand nici macar nu se incadreaza in profilul pe care ti l-ai stabilit ca fiind idealul tau. Ei bine, e vorba despre oameni care au acel je ne sais quoi menit sa franga inimi.
Sunt doar cateva zodii ai caror nativi il au pe vino-ncoa. Iata-le:
Berbec
Farmecele celui nascut in zodia Berbec, indiferent ca e barbat sau femeie, se vad din prima clipa.se remarca prin carisma si senzualitatea pe care o emana prin toti porii. Vorbim despre o persoana foarte pasionala, careia ii place sa cucereasca si care va scoate toate armele atunci cand e gata de atac. Atentie! Berbecilor le place sa se joace cu mintea pretendentului, astfel ca daca ti-au prins slabiciunea pentru ei e posibil sa nu mai ai scapare.

Scorpion
Dupa cum stii deja, zodia Scorpion este ahtiata dupa o viata sexuala activa si implinita. Sexualitatea debordanta, dezinhibitia transforma acest nativ intr-un partener de dorit. Cucereste privirile si inimile inca din prima clipa si, pentru ca e constient de acest lucru, nu ezita sa se foloseasca de sex-appealul sau de fiecare data cand are ocazia sau cand vrea sa cucereasca pe cineva. Stie cum sa isi satisfaca partenerul din toate punctele de vedere si cum sa il determine sa nu mai aiba ochi pentru altcineva.
Balanta
In zodia Balanta se nasc alti cuceritori fara seaman. Vorbim despre persoane fermecatoare care, constiente fiind de trasaturile lor frumoase, vor face tot posibilul sa le foloseasca in favoarea lor. Sunt oameni plini de sexualitate si senzualitate, ceea cele transforma in unele dintre cele mai ravnite fiinte de pe pamant. Zambetul lor sarmant ii face sa se remarce imediat ce au pasit intr-o incapere, reusind sa capteze atentia tuturor.
Leu
Pentru ca stie sa se puna in valoare, Leul este de-a dreptul fascinant pentru orice se afla in jurul sau. Este o persoana foarte sentimentala si cu o latura afectiva foarte bine dezvoltata, ceea ce il transforma intr-un partener special pentru cei care apreciaza aceste lucruri. E inzestrat de obicei cu o silueta perfecta, cu care va atrage toate privirile. De aici si pana la a suci total mintile celor care il cunosc nu e decat un pas. Senzualitatea cu care se misca si vorbeste ii va aduce la picioare pe oricine isi doreste.