El e milionarul care si-a donat tot si traieste doar cu 15 lucruri
3/38175
calendar_month 15 Sep 2016, 00:00
A stapanit un imperiu, dar a renuntat la tot si traieste in cel mai modest mod cu putinta. Vorbim despre James Altucher, un om de afaceri american care a renuntat la tot ce avea in afara de 15 lucruri, inclusiv la casa pe care o detinea. A donat totul in afara de 15 lucruri.
Povestea milionarului american James Altucher (48 de ani) socheaza intreaga lume. A infiintat mai mult de 20 de companii, cum ar fi Reset Inc. sau StockPickr, scrie click.ro. A publicat 17 carti, intre care si volumul „Alege-te pe tine insuti”, una dintre cele mai bune carti de afaceri din toate timpurile. Scrie articole la publicatii prestigioase, cum ar fi “The Financial Times”, “The Huffington Post” si “USA Today”. A devenit milionar de doua ori si s-a ruinat tot de doua ori.
Redevenit milionar pentru a treia oara, si-a dat seama ca nu are nevoie pentru viata de zi cu zi decat de 15 lucruri. Asa ca, nu de mult, a renuntat la tot ce avea, inclusiv la casa proprietate personala. A donat toate lucrurile de prisos si a ales sa traiasca in cel mai modest mod. A adunat intr-o geanta sport 15 lucruri pe care le considera chiar necesare pentru a trai: 3 camasi, 2 perechi de sosete, 2 perechi de pantofi, tableta, telefonul mobil, 2 perechi de chiloti, 3 perechi de pantaloni si 4.000 de dolari. Poarta aceasta geanta dupa el tot timpul. Doarme pe canapele la prieteni sau inchiriaza temporar apartamente.
Altucher este divortat de sotia sa, Claudia, care a ramas cu cei doi copii ai lor. „In caz ca mor, fiilor mei le va reveni geanta cu cele 15 lucruri”, spune milionarul.