Elton John, internat in spital in stare grava. Ce a patit artistul
3/38520
calendar_month 25 Apr 2017, 00:00
Elton John a fost internat la terapie intensiva, in urma unei infectii bacteriene severe. Conform presei britanice, artistul s-a imbolnavit in timpul unui turneu. Toate concertele artistului din urmatoarele doua luni au fost anulate de staff-ul acestuia.

Mirror.co.uk relateaza ca artistul a contractat o infectie severa in timpul unui turneu sustinut in America de Sud.
Elton John, internat la terapie intensiva
Dupa 12 zile de spitalizare, Elton John a inceput recuperarea acasa.

Cantaretului i s-a facut rau in timpul zborului din Chile spre Marea Britanie, dupa ce a sustinut un spectacol pe 10 aprilie.

“Din fericire, medicii lui Elton au identificat pericolul cu rapiditate si au reusit sa il trateze cu succes”, se arata intr-o declaratie a reprezentantului artistului.

Nu este prima data cand cantaretul se confrunta cu probleme de sanatate. In 2012, artistul s-a confruntat cu o infectie respiratorie, iar in 2013 a fost operat de urgenta de apendicita.

“Stiam ca sunt bolnav, dar nu mi-am dat seama in ce pericol ma aflu”, a mentionat artistul intr-un interviu ulterior pentru The Telegraph.

Cariera lui Elton John se intinde pe cinci decenii. Artistul a vandut peste 200 de milioane de discuri, fiind unul dintre cei mai de succes cantareti ai tuturor timpurilor.