Esti pregatit sa te muti la casa ta? Afla care sunt cele mai bune solutii imobiliare din Bucuresti
3/37099
calendar_month 21 Sep 2015, 00:00
Daca ti s-ar pune intrebarea: “Care sunt cele mai bune locuinte din Bucuresti?” ce ai raspunde? Probabil ca multi ar spune ca sunt cele din zonele limitrofe - din Pipera, Tunari sau Corbeanca. Altii s-ar apropia de zonele Primaverii, Tineretului sau 1 Mai. Aceste raspunsuri sunt corecte si date si de catre firmele de specialitate, bazate pe preturile de achizitie ale apartamentelor si caselor din zona.

Cu toate acestea, cele mai bune apartamente din Bucuresti raman cele pe care ti le permiti si de care ai nevoie. Si fiecare dintre ele vine cu destul de multe avantaje pentru a merita sa fie luat in seama. Unele sunt mai mari si potrivite pentru familii, in timp ce altele sunt alese de oamenii tineri si fara obligatii fiind mai mici si situate central. Oricare ar fi cazul insa, orice tip de apartament este bun pentru o anumita categorie de clienti.

Garsonierele - locuinte duse la extrem

De ce spunem asta? Deoarece ele sunt locuite fie de persoane foarte tinere, care inca nu sunt casatorite, fie de cei mai in varsta. Si asta pentru ca spatiul mic este usor de ingrijit, iar cheltuielile nu sunt mari. In plus, si pretul de achizitie al unei garsoniare este cel mai mic de pe piata, putand sa gasesti imobile decente pana in 30000 de euro.

Conteaza insa si zona unde vrei sa cumperi, aceasta influentand cel mai mult pretul. Din fericire insa, facilitatile pe care le primesti la cumpararea unei garsoniere noi, in unul dintre numeroasele ansambluri rezidentiale aparute recent sunt si aceleasi precum in cazul celorlalte tipuri de imobile. Iar garsoniere ieftine Apusului, in cartierul Militari dar si in multe alte zone pot fi gasite fara probleme.

Apartamentele cu doua camere

Probabil ca nevoia de a detine un apartament cu doua camere vine odata cu inaintarea in varsta. Asta pentru ca astfel de apartamente, cu doua sau mai multe camere, sunt cele destinate familiilor. Esti casatorit, ai deja copii sau iti doresti sa iti intemeiezi o familie in viitorul cat mai apropiat? Atunci trebuie sa treci de la o garsoniera la un apartament cu doua camere. Daca il cumperi din prima este si mai bine, mai ales ca pot sa fie gasite destul de multe oferte acceptabile si pentru aceste imobile.

Unele dintre cele mai bune variante pentru un bucurestean care prefera sa fie aproape atat de spatiile comerciale cat si de mijloacele de transport sunt apartamentele 2 camere Militari, dar exista si multe cartiere in care se pot gasi locuinte cu preturi acceptabile pentru orice persoana tanara ce se afla in cautarea unei case mai mari.

Apartamentele cu trei camere

Daca mai exista persoane singure care aleg un apartament cu doua camere datorita nevoii de spatiu, este clar ca un apartament cu o camera in plus este destinat in exclusivitate familiilor. Si, pana la urma, este singurul motiv pentru care merita sa alegi un apartament atat de mare. Oricum, pretul de achizitie creste si el pentru locuintele cu 3 camere, la fel cum cresc si cheltuielile de intretinere si ale utilitatilor.

Tu te-ai gandit deja sa te muti in propria locuinta la bloc? Inainte sa te hotarasti, gandeste-te bine care este spatiul care iti este necesar in acest moment cat si in viitor