Femeia ideala de-a lungul istoriei: cea mai frumoasa femeie in functie de epoca
3/37121
calendar_month 28 Sep 2015, 00:00
In continua noastra lupta pentru a arata perfect, poate ca ar trebui sa ne oprim putin si sa ne intrebam: ce inseamna de fapt frumusetea? Acest concept nu a ramas fix de-a lungul istoriei omenirii, ci a suferit mutatii in fiecare epoca, iar standardele de frumusete au fost cat se poate de variate in tot acest timp.

Buzz Feed a facut valuri pe internet cu un videoclip tocmai pe aceasta tema: cum a aratat femeia ideala in diferite epoci istorice, incepand cu Egiptul Antic si terminand cu vremurile moderne.

De la formele rubensiene din Renastere pana la siluetele silfide de acum doua decenii, te invitam sa faci o incursiune in trecut si sa descoperi cea mai frumoasa femeie a fiecarei perioade istorice, o dovada clara ca idealurile estetice sunt intr-o permanenta schimbare!

Cate epoci, atatea idealuri de frumusete

Egiptul Antic (1292-1069 i.e.n.)


Femeile in Egiptul Antic aveau parte de libertati pe care sexul frumos nu avea sa le mai cunoasca pana in epoca moderna. Egiptenii aveau o cultura in care sexualitatea era promovata si contactul intim inainte de casatorie era perfect acceptabil si practicat.

Citeste mai departe pe DivaHair.ro!