FEMEILE AR PUTEA SA SE MASTURBEZE INTELECTUAL
6/6271
calendar_month 17 Dec 2007, 00:00
Femeile chiar au nevoie de un barbat ca sa isi dea seama ce le face placere ?
Explorarea pe indelete a propriului corp aduce mai multe informatii decat cateva momente de placere.

"Atunci cand iti explorezi corpul, poti sa comunici mai bine ce iti face placere.", spune Nandi Crosby, profesor in sociologie.

Cateodata cand ai un chef prostesc de sex, trebuie sa iti rezolvi singur probelemele, fara sa fie nevoie sa suni pe un `fost` bun la pat.


" Este mai bine sa ti-o fac cu mana ta decat sa chemi pe cineva, ca apoi sa te simti deprimata.", spune Nandi Crosby.

Masturbarea este un alt aspect al sexualitatii care este perceput diferit de barbati si femei. Masturbarea la femei este un subiect despre care ele nu vorbesc la fel de deschis precum o fac barbatii.

Exemplele pe care ni le dau personajele din filme urmeaza aceleasi `norme` de conduita. Se intalneste des imaginea adolescentului frustrat, dornic de sex, insa adolescentele se pare ca nu au niciodata astfel de dorinte.

Nandi Crosby recomanda ca femeile sa isi exploreze corpul intr-o maniera `intelectuala`. Explorand corpul in moduri non-sexuale, fara sa vrei sa iti provoci un orgasm ajungi sa iti cumosti `la rece` reactiile.

Discutiile intre prietene despre perceptiile si experientele sexuale aduc mai multe cunostinte si te ajuta sa faci decizii mai bune. Fie ca este vorba despre cumpararea unei lenjerii intime sau de mici trucuri de seductie, fie ca ceri un sfat, o prietena te poate ajuta sa faci cea mai buna alegere.