Fereste-te de aceste zodii! Dau cei mai periculosi barbati pentru sufletul tau
3/38103
calendar_month 10 Aug 2016, 00:00
Unii barbati sunt o adevarata binecuvantare pentru femeie, in vreme ce altii se dovedesc un chin de nedescris. Ca sa stii cum sa te feresti de cei din a doua categorie, iti oferim cateva indicii. Trebuie sa stii ca ei sunt nascuti cu predilectie in trei dintre zodii. Iata-le!

Berbec

In Berbec sunt nascuti cei mai multi dintre barbatii care iti vor face rau in viata. E adevarat, sunt oameni cu capul pe umeri, insa sunt atat de impulsivi incat, in momentul in care isi pierd cumpatul, nu isi mai controleaza reactiile si nu prea stii la ce sa te astepti. Tind sa isi domine partenerele de viata, sunt posesivi, pretentiosi si se plictisesc repede. De aceea, exista si riscul sa te paraseasca cand nici nu te astepti.

Gemeni

In aceasta categorie se mai inscriu si multi dintre Gemeni. Acesti nativi au o natura duala si e greu sa stii de la ce sa te astepti din partea lor. Se plictisesc insa repede si nu se complac in realtii serioase sau de durata, motiv pentru care adesea zboara din floare in floare. Le plac jocurile amoroase si adora sa-si etaleze farmecul chiar si dupa o casatorie. Din acest motiv ajung adesea sa traiasca o viata paralela in amor.

Scorpion


E destul de usor de intuit de ce sunt Scorpionii periculosi pentru sufletul tau. Te cuceresc usor, dar la fel de usor te si abandoneaza. Nu prea te poti astepta din partea lor la fidelitate. Sunt inclinati spre aventura si nu reusesc sa se abtina nici macar in momentul in care sunt implicati intr-o relatie serioasa. Cel mai adesea vor avea mai multe partenere si nu au nici o problema cu asta. Adora intrigile si pericolul.