G?se?te cele mai bune oferte la ceasuri de mana - branduri de renume acum n promotie
3/37869
calendar_month 30 Mar 2016, 00:00
Sa găsești ceasul perfect pentru tine este destul de greu, mai ales atunci când vrei un model de buna calitate, dar bugetul nu este unul prea mare. Acestea fiind spuse, dacă și tu ești într-o astfel de situație și nu vrei să renunți la ideea de a cumpăra un ceas de calitate, care să te tina pentru mulți, mulți ani, exista câteva branduri care te-ar putea servi extrem de bine.

O parte dintre cele mai cunoscute branduri în domeniuproduc doar ceasuri bărbătești, altele produc și modele pentru femei la o calitate la fel de ridicată, dar pentru moment ne vom referi doar la cele destinate bărbaților.
Casio-G Shock
Casio este una dintre cele mai mari firme producatoare de ceasuri de mana din lume și sub brandul lor se află mai multe serii. Iar una dintre cele mai celebre și mai apreciate este G Shock. Modelele de acest gen sunt însă și destul de ieftine, suficient pentru a fi accesibile și pentru un student.

Deosebit este faptul că modelele G Shock sunt dotate cu un sistem atomic pentru oră (care oferă o acuratețe ieșită din comun), sunt rezistente la apă și șocuri mecanice, au un strat fosforescent puternic și prezintă fusul orar pentru diferitele părți ale lumii. Cu alte cuvinte, sunt niște modele sportive prin excelență și pot să fie folosite oriunde, inclusiv la plajă sau pentru orice ieșire în oraș.
Timex
Un gigant în lumea ceasurilor masculine, Timex propune atât modele business cat și unele sport, la prețuri super accesibile. Practic, firma americana se laudă că are ceasuri pentru fiecare situație, de la întâlnirile oficiale de afaceri până la cei care adora să meargă la hiking sau să facă scufundări. Acestea sunt robuste și rezistente, dar și destul de moderne și de atractive pentru a reprezenta un punct de atracție pentru orice tânăr care își dorește un gadget de calitate. În plus, sunt chiar și de patru sau cinci ori mai ieftine decât ceasurile elvețiene, așa că achiziționarea unuia devine foarte avantajoasă.
Citizen
Firma japoneză, de aceasta dată una care vine cu modele mai elegante, recunoscute pentru design-ul lor original. Însă odată cu un astfel de avantaj nu apar și preturi de care sa te sperii și sa fugi, așa că un astfel de ceas rămâne unul relativ convenabil din punct de vedere al prețului de catalog. Dotările tehnologice sunt la înălțime. Majoritatea modelelor Citizen au fereastră pentru zi, calendar perpetuu și un sistem prin satelit care păstrează acuratețea, chiar la secundă. În plus, firma are și modele care se încarcă cu energie solara, așa ca bateria nu mai reprezintă o problema, ea putând să tina chiar și câțiva ani (exista și indicatori pentru nivelul de energie, așa ca nu riști să ramai fără ceas în cele mai importante momente).
Bulova
Primul brand elvețian de pe lista (chiar dacă are sediul la New York și este deținut de Citizen), Bulova este un nume extrem de important, deși publicul sau este unul mult mai larg decât cel al Rolex sau Omega. Totuși, în comparație cu celelalte branduri mentionate, modelele lor sunt unele a fi considerate mai „de lux”, fără a fi însă exclusiviste. Un alt punct de atracție este faptul ca toate modele lor sunt mecanice, fiind recunoscute drept cele mai acurate din lume. Cu alte cuvinte, nu poți da greș cu o astfel de firma.
Tissot
Ceasurile Tissot sunt deținătoarele a numeroase recorduri mondiale, sunt întotdeauna mecanice și au unele dintre cele mai scăzute preturi din lume, în raport cu calitatea lor ieșită din comun. Firma elvețiană se afla pe piață de mai bine de 150 de ani (mai exact, din 1853), perioada în care au încântat milioane de clienți. Și în acest moment, Tissot, reprezintă una dintre alegerile de marcă, pe care le poate face chiar și un student cu un buget mai scăzut, dar care își dorește doar ceea ce este mai bun și mai rezistent, fără niciun compromis când vine vorba despre calitate.
Seiko
Probabil cea mai cunoscută firma japoneză, Seiko, deține numeroase recorduri, de numele lor legându-se o serie importanta de primi pași făcuți în aceasta industrie. Printre altele, este primul brand care a scos la vânzare un ceas cu mecanism quartz, așa cum folosim atât de des în ziua de astăzi. În plus, ei sunt parteneri oficiali ai Jocurilor Olimpice sau ai Campionatului Mondial de Fotbal, ceea ce înseamnă ca modele Seiko sunt folosite în exclusivitate la aceste competiții.Cât despre ceasurile bărbătești, oferta variată este principalul avantaj, împreuna cu prețurile scăzute și disponibilitatea firmei pentru inovații și modernizare continuă.
TAG Heuer
Ultimul brand este și cel mai masculin cu putință. TAG Heuer lansează ceasuri de mai bine de 150 de ani și cu fiecare model ei celebrează masculinitatea în toate formele ei. Au în principal modele sportive, mari și impunătoare, dar dacă vei căuta suficient de atent, vei descoperi și numeroase gadget-uri mai finuțe, bune pentru întâlnirile oficiale.

În plus, nici această firmă nu este una din palmaresul căreia să lipsească recordurile. Astfel, ei sunt primii care au lansat un ceas cu cronograf, sistem pentru care sunt recunoscuți și apreciați și în ziua de astăzi. Așadar, dacă vrei un ceas masculin, care se simte la purtare, dar care este și foarte modern, poți alege un TAG Heuer și nu vei fi dezamăgit.
Alte branduri de luat în considerare
Deși acestea sunt cele mai mari și mai importante firme dintre care poți alege dacă vrei un ceas mai ieftin, dar totuși de calitate superioară, ele nu sunt nici pe departe singurele variante posibile. Q&Q, Fosil, Lacoste, Orient, Cartier, Victorinox, Hamilton și multe altele sunt branduri de calitate înalta și alegând un model de la ei nu ai cum să dai greș. Până la urmă, important este să alegi ceva ce să ți se potrivească. Când îți alegi ceasul ia în considerare stilul personal, dar și contextul în care vei dori să porți un astfel de ceas, pentru a nu face o alegere greșită din punct de vedere financiar. Deși se spune ca orice bărbat adevărat trebuie să aibă cel puțin trei ceasuri, modele diferite, pentru început unul singur de calitate superioară este mai mult decât suficient pentru a face cea mai buna impresie.