GEMENI (22 mai - 21 iunie)
7/7331
calendar_month 11 Feb 2008, 00:00

Horoscopul zilei 11.02.2008Vei face o echipa buna cu niste colegi de la facultate. Impreuna veti reusi sa puneti bazele unui proiect ambitios si multa lume va aprecia munca voastra. Pe plan sentimental se pare ca nu te linistesti deloc. Vei flirta cu toata lumea, riscand sa afle si persoana iubita. Dar cum prietenii la nevoie se cunosc, vor sari in ajutorul tau si toate se vor termina cu bine.


Stil de sforait


Sforaie pana cand incearca cineva sa il trezeasca. Apoi se razgandeste singur si se opreste de la sine. Asta doar ca sa inceapa din nou sa sforaie peste cateva momente.


Daca acest nativ ar purta pe spate un semn de circulatie, care ar fi acesta?


Punct de informare turistica.


Scuza cea mai frecventa


Poftim? Nu inteleg despre ce vorbesti.
Cine, eu? Nu am crezut ca se va intampla asa.
Nu eu, X a facut acest lucru.
Haha, ce gluma buna, hai sa trecem peste discutia asta.


De cati nativi ai acestei zodii e nevoie pentru a schimba un bec?


Este nevoie de cel putin doi care sa scoata din functiune vechiul bec, doi care sa cumpere unul nou, doi care sa scrie o carte despre asta si inca doi care sa discute intr-un show sau pe un forum despre bec.


Cum se roaga


Doamne, am si eu o rugaminte. Am o mica intrebare pentru tine, daca ai timp. Cine esti? Ce exact esti? Unde te afli? Cati sunteti acolo, esti unul singur? Nu pot sa imi dau seama.


Comentarii dupa sex


Ai vazut cumva telecomanda? Ah, am primit 5 apeluri noi.


Ce gandesc cei nascuti in aceasta zodie in timp ce face sex?


Ma intreb ce voia X sa imi spuna la telefon. Trebuie sa il sun. Ah, si la 9 incepe talkshowul ala pe care nu trebuie sa il ratez.