Ghidul studentului care se pregateste de vacanta. Cum te imbraci bine cu bani putini
3/37444
calendar_month 03 Dec 2015, 00:00
Se spune ca hainele de calitate vin la pachet cu un pret pe masura, iar hainele ieftine sunt bune doar pentru a fi evitate.

Cu toate acestea, eleganta poate sa coste o avere doar daca ti-ai propus sa cheltuiesti sute sau chiar mii de lei pentru a te putea afisa cu logo-urile unor branduri renumite. In caz contrar, orice student poate gasi haine ieftine si de foarte buna calitate daca stie cum, cand si unde anume sa le caute.

1. Viziteaza, din cand in cand, site-urile care comercializeaza produse bune si ieftine

Daca site-urile unde produsele comercializate au preturi accesibile sunt din Romania, scapi de costurile de transport, care pot fi foarte piperate in cazul magazinelor online din strainatate. Un alt avantaj al magazinelor online din tara noastra tine de masurile hainelor, care respecta standardele romanesti, iar tu nu risti sa achizitionezi haine prea mari sau prea mici pentru tine. In plus, nu-ti face griji ca nu vei gasi ceea ce cauti, deoarece mediul online este plin de produse vestimentare, precum blugii, aflate la reducere, dupa cum vedem pe shopamor.ro.


2. Comanda de pe site-uri din strainatate


Dezavantajele sunt evidente: costul de transport poate depasi costul produsului pe care ti-l doresti, iar timpul de livrare poate ajunge si la cateva saptamani. Cu toate acestea, daca nu ai o nevoie urgenta de produsul respectiv si convingi cativa prieteni sa faceti impreuna o comanda pentru a imparti costurile de livrare, ai putea da lovitura.


3. Intra, macar din cand in cand, in magazinele cu produse second-hand


Daca nu te deranjeaza sa porti o haina care a mai fost purtata si de altcineva, in magazinele cu produse second-hand se afla, de fapt, adevaratele chilipiruri. In plus, in foarte multe astfel de magazine vei gasi si haine noi, cu eticheta, care sunt scoase la vanzare la preturi de 10 sau chiar de 20 de ori mai mici decat in magazinele „de firma”.


4. Cauta haine care erau la moda in sezonul trecut


Moda nu se schimba semnificativ de la an la an, iar tu poti cumpara haine care erau in trend iarna trecuta. Preturile lor vor fi mult mai mici si nimeni nu te va critica pentru ca nu porti hainele pe care designerii vestimentari le recomanda pentru iarna 2015-2016. Important este sa te simti foarte bine cu hainele pe care le imbraci.

5. Cumpara haine versatile

O pereche de blugi se potriveste in orice situatie, chiar si in cazul intalnirilor sau petrecerilor unde se recomanda o tinuta smart casual. Un sacou poate fi purtat in aproape toate situatiile (chiar si la o petrecere in camin!), iar o pereche de ghete de iarna te va scoate la liman in cel mai calduros mod cu putinta. Nu cumpara haine pretentioase, ci articole vestimentare pe care le poti purta intr-o mare varietate de situatii. Nu vei mai achizitiona, astfel, 10 sau 15 obiecte vestimentare, ci doar patru sau cinci, pe care le poti combina intr-un mod diferit in fiecare zi.

Foto: Creative Commons