Gingasele zodiacului. Ele sunt femeile dupa care sunt topiti barbatii
3/38210
calendar_month 29 Sep 2016, 00:00
De o femeie blanda, buna si desteapta are nevoie orice barbat. Practic, este idealul daca putem spune asa. Vestea buna este ca aceste femei exista. Ele sunt nascute cu precadere in trei zodii:
Pesti
Femeia Pesti este inzestrata cu un fin simt al umorului. Este fermecatoare cand rade cu gura pana la urechi. Bunatatea ei se vede de la o posta si nu exista om care sa nu o iubeasca. Emana o senzualitate iesita din comun, este dulce, plapanda, delicata, timida. Are o privire patrunzatoare, care te va atinge pana in maduva oaselor. Este sarmanta si te cucereste la fiecare pas, zi de zi.
Rac
Femeia nascuta in Rac este cea mai blanda cu putinta. Ea te va cuceri de la primul zambet. Emana sensibilitate si gingasie, e feminina, pura, copilaroasa. Nativa aceasta te va coplesi cu dragostea ei, fiindca este foarte romantica si foarte grijulie, afectuoasa si tandra. Ofera, dar si cerseste dragoste. Este incantatoare atat prin inocenta ei, cat si prin misterul de care se inconjoara.
Balanta
Simpla ei prezenta este o bucurie pentru oricine. Femeia din zodia Balanta este frumoasa si eleganta, este gingasia intruchipata. Privirea ei, trupul ei, atingerea ei. Toate sunt de o delicatete iesita din comun. Reuseste sa dea peste cap inima chiar si a celui mai pretentios barbat. Ii place sa fie admirata, iar atunci cand stie ca este privita se transforma parca devenind si mai senzuala, mai cuceritoare.