Greseala pe care toate mamele o fac dupa ce nasc. Nicio femeie n-ar trebui sa mai faca asta
3/38367
calendar_month 27 Ian 2017, 00:00
Pe lângă oboseala pe care o aduce rolul de mamă, multe femei se grăbesc să slăbească imediat după naștere, lucru care nu ar trebui să se întâmple. Majoritatea mamelor vor să revină la greutatea inițială dinainte de naștere, însă uită că orgnasmiul trebuie să se refacă după naștere și trebuie să aștepte câteva săptămâni pentru ca întregul proces să aibă loc.

Instructoarea fitness Brittany Noonan a declarat pentru Metro.co.uk că sunt multe femei care greșesc în ceea ce privește modul de a da jos kilogramele în plus adunate în perioada sarcinii, însă o dau în bară și mai mult se obosesc, ba chiar se îngrașă în continuare.

” Trebuie să-i dai timp corpului tău să se vindece, organismul trebuie să-și revină. Trebuie să te asiguri că au trecut șase săptămâni de când ai născut și abia atunci poți începe să faci exerciții și să ții un regim. Aș recomanda femeilor să-și asculte corpul și să vadă exact cum se simt, s-ar putea ca unora să le ia mai mult de șase săptămâni până să se întoarcă în sala de gimnastică. ”, a declarat Brittany Noonan.

Prea mult și prea devreme, spune instructoarea fitness. ”În acest caz, este foarte posibil să se creeze o tensiune musculară, iar apoi persoana în cauză să nu se mai poată așeza nici pe scaunul de la toaletă, dar păi să se aplece să ia copilul de jos. O femeie care a născut trebuie să se acomodeze cu noul ei statut, cu viața ei cea nouă, să mănânce cât mai sănătos, să aibă grijă la orele la care mănâncă, să meargă mult, iar apoi să meargă în sala de sport și să facă sport intens.”, încheie Brittany.

Instructoarea fitness susține că ea s-a întors în sala de sport după 10 săptămâni de când a nsăcut prin cezariană. Înainte de asta, ea făcea exerciții ușoare acasă. Exerciții care nu o oboseau și nici nu îi puneau sănătatea în pericol.