Greselile pe care le fac femeile in relatie si pot duce la despartire
3/37211
calendar_month 27 Oct 2015, 00:00
Aproape saptamanal, in intreaga lume apar noi studii despre cupluri, iar recent cercetatorii au afirmat ca o relatie frumoasa poate fi distrusa de greselile pe care le face femeia, voit sau nu.
Potrivit cercetarii, desi, la prima vedere, pare ca barbatii sunt atrasi si interesati doar de aspectul fizic al partenerei, acest lucru este total neadevarat. Dupa ce sunt atrasi de aspectul fizic, masculii merg mai departe si sunt interesati
de comportamentul si mentalitatea femeii pe care o plac.
Astfel, specialistii afirma ca aspectul fizic pica pe locul doi, iar cel mai important lucru care conteaza pentru barbati este compatibilitatea.
Una dintre greselile pe care femeile le fac, fara a-si da seama, o reprezinta intrebarile care ii pun in dificultate peacestia, precum "Arat grasa imbracata asa", "Sa-mi iau haina rosie sau alba" sau "Ma iubesti". Masculii realizeaza ca, oricare ar fi raspunsul, partenera nu va fi multumita. Mai mult decat atat, pentru barbati conteaza foarte mult ca dragostea sa fie aratata prin fapte si nu spusa prin vorbe.
O alta greseala destul de mare pe care o fac femeile este reprezentata de faptul ca se gandesc doar la ele. Spre exemplu, daca femeia spune des ca vrea sa fie tinuta in brate, ca vrea sa i se faca masaj sau sa mearga la cumparaturi, dar nu o intereseaza deloc atunci cand iubitul ei ii spune ca vrea sa iasa in oras cu baietii sau sa
mearga sa faca sport, nu face decat sa il indeparteze pe acesta.
Poate cea mai grava greseala pe care o fac femeile este reprezentata de gelozia excesiva pe persoanele de sex feminin care se afla in jurul partenerului lor. Daca barbatul da dovada de iubire si implicare in relatie, femeia nu ar trebui sa aiba niciun motiv sa fie geloasa pe colegele lui de munca sau pe fostele iubite cu care el inca mai vorbeste.