Horoscop 29.01.2008 - SCORPION (23 octombrie - 21 noiembrie)
7/7057
calendar_month 29 Ian 2008, 00:00
Horoscopul zilei 29.01.2008Dupa rezultatele medii pe care le-ai avut in ultimul timp, urmeaza o perioada in care vei excela. Competitia nu te va speria sau demoraliza. Din contra, vei simti parca si mai mult ca vrei sa fii primul. Partenerul de cuplu va reusi sa-ti atraga atentia astazi si vei petrece cateva ore frumoase alaturi de el/ea.CARACTERISTICI GENERALE:

Semn de apa, fix, stabilitate, feminin, introvertit, dominat de planetele Marte si Pluto, planete care dau energia fizica, agresivitatea, curajul, indrazneala si vitalitate, dar si imprudenta, gelozia, asprimea, brutalitatea, violenta, nervozitatea, spiritul razbunator.

Piatra pretioasa: topazul.
Zi norocoasa: marti.
Numere norocoase: 3 si 5.
Culoare: rosu inchis.
Metal: fierul.
Locuri prielnice: cele situate langa ape.
Verb reprezentativ: "a dori".

Din punc de vedere fizic, Scorpionul se raporteaza la organele genitale ale omului.

Aspectul fizic: statura mijlocie, figura de culoare in general inchisa, par bogat, adesea negru, ochi caprui - negri, picioare lungi.

Zone erogene: indeosebi organele genitale; coapsele.

Puternic din fire, Scorpionul nu se lasa usor infrant, avand un profund simt al apararii atunci cand se afla in incurcatura. Desi atrasi de personalitatea lui, cei din jur reusesc cu greu sa il inteleaga, pentru ca e imposibil sa afle ce gandeste si simte cu adevarat. Arata tuturor o imagine de om sigur pe sine, increzator, puternic, controlat si calm, desi in interiorul sau se da o lupta acerba. Scorpionul este sensibil si emotional, dar unele emotiile sunt puternic tinute sub control, incat nu ar putea fi observate nici de catre cei foarte apropiati Scorpionului.

Nativul din zodia Scorpionului este voluntar, tenace, combativ si pasional. Uneori pare ca se lupta cu toata lumea. Cand isi fixeaza un scop, nativul din zodia Scorpionului va cauta sa-l atinga cu orice pret. Dispune de o foarte mare energie si o imensa putere de munca. De obicei, nu suporta discutiile lungi si prefera sa actioneze.

Cel nascut in zodia Scorpionului are perioade in viata cand trece prin mari crize interioare. In astfel de momente, este necesar sa isi stabileasca un scop si sa isi revizuiasca filosofia de viata. Este guvernat de Pluto (zeul misterelor, al subteranelor) si de Marte (zeul razboiului), deci personalitatea sa va fi marcata de o latura invaluitoare, ascunsa, si de una victorioasa, dinamica, luptatoare. Este tenace si va astepta momentele prielnice pentru atac. Nu este interesat de a acumula valori materiale, ci de a-si face relatii care ii pot aduce confortul dorit. Doreste si reuseste sa relationeze cu oamenii, pentru ca, in opinia lui, ei sunt cu adevarat importanti si cei pe care te poti baza atunci cand ai nevoie. Este interesant si vast, fiind greu de cuprins si inteles. Analizeaza cu trainicie fiecare context si fiecare miscare, pentru a face urmatorul pas.

Este foarte energic in sensul preocuparilor sale, chiar daca uneori pare foarte linistit si pasiv; aceasta aparenta se produce deorece se invaluie constant in mister si nu isi destainuie in nici o imprejurare aspiratiile, urmand astfel singura cale, care in opinia sa ii va permite sa castige. Dealtfel, aceasta discretie o manifesta in toate afacerile sale, sentimentale sau materiale si chiar daca uneori devine foarte vorbaret, nu veti afla mare lucru din arhiva sa secreta.Trasaturile ce-l caracterizeaza cel mai bine sunt: dinamismul, dorinta de a invinge si mai ales spiritul de independenta si de posesiune. Nu suporta sa depinda de nimeni si in nici un caz de persoane pe care nu le agreeaza.

In ciuda aparentelor de persoana dura, emotiile sunt totusi latura sa forte si reuseste sa si-o controleze cu mare grija. Toate sentimentele pot fi mult mai intense la Scorpion: si dragostea si ura, si gelozia si loialitatea. Totusi cand emotiile Scorpionului explodeaza, ele pot fi periculoase, adeseori negative, precum razbunarea sau sarcasmul. Este o fire susceptibila si sceptica, sarcastica si aspra uneori. La el nu exista sentimente de mijloc, neutre: totul e alb sau negru. Datorita spiritului sau ascutit, poate eticheta dintr-o privire caracterul unui om. Intotdeauna obtine ceea ce vrea, cand vrea.

Este un caracter de temut, fiind inclinat spre autodistrugere, spre experiente originale, spre locuri si aventuri neobisnuite, spiritul sau de investigator atragandu-l in cele mai ciudate actiuni, unele dintre ele periculoase. Punctele lui forte sunt vointa si perseverenta. Scorpionul reprezinta Forta si deci nu se va da in laturi de la escamotarea greutatilor. Va cauta sa-si simplifice munca, pentru a-si atinge intr-un timp cat mai scurt telurile propuse. Apropiatii sai vor fi nedumeriti daca vor incerca sa descifreze intentiile Scorpionului, pentru ca acesta stie sa si le camufleaze cu dibacie.

In dragoste, barbatul Scorpion este posesiv si extrem de gelos, chiar daca orgoliul il impiedica sa o arate. Pretinde sa fie mereu in centrul atentiei partenerei si nu suporta sa fie neglijat. De obicei, barbatul Scorpion prefera partenerele puternice, dar daca intalneste o fiinta sensibila este capabil sa-si adapteze caracterul pentru a o cuceri.

Unii spun ca femeia Scorpion iubeste cu organele sexuale. Dar nu este deloc asa. Atunci cand intalneste un patener de care se indragosteste, devine foarte tandra si romantica. Femeia Scorpion tine foarte mult la copiii sai, uneori avand chiar tendinta sa-si neglijeze sotul pentru ei.

CELEBRITATI ALE ZODIEI: Demi Moore, Leonardo DiCaprio, Winona Ryder, Julia Roberts, Bill Gates, Whoopi Goldberg, Printul Charles, Hillary Clinton, Picasso, Katherine Hepburn, Voltaire, Emil Constantinescu, Traian Basescu, Maradona.