Horoscop. Ce spune data nasterii despre tine
3/37272
calendar_month 09 Nov 2015, 00:00
Ziua in care te-ai nascut este foarte importanta in stabilirea trasaturilor principale de caracter, insa stii sa calculezi care este numarul tau astrologic? Noi te invatam sa-ti calculezi numarul si iti dezvaluim ce spune acesta despre tine.

Daca ziua in care te-ai nascut este formata dintr-o singura cifra, acela este numarul tau astrologic. Daca ziua in care te-ai nascut este formata din doua cifre, trebuie sa le aduni intre ele pana iti da o singura cifra. Spre exemplu, daca te-ai nascut pe 5, aceasta este cifra ta. Daca te-ai nascut pe 17, cifra ta este 1+7, adica 8. Daca te-ai nascut pe 29, cifra ta este 2+9, al carei rezultat este 11, deci 1+1, adica 2.

Numarul 1. Pentru persoanele nascute pe 1, 10, 19 si 28

Sunt persoane curajoase, perseverente, oneste, muncitoare si respectate.
Oamenii care au ca numar astrologic cifra 1 au toate calitatile pentru a ajunge lideri si a comunica foarte bine cu cei din jur.
Le plac lucrurile frumoase, apreciaza arta si au gusturi bune in materie de moda, dar risca prea mult si ar trebui sa fie mai precauti, mai ales din punct de vedere financiar.
In dragoste se potrivesc cu persoanele al caror numar astrologic este cifra 1, 4 sau 7.

Numarul 2. Pentru persoanele nascute pe 2, 11, 20 si 29

Au o imaginatie bogata, sunt creative si au un psihic foarte puternic. Li se potrivesc meseriile intelectuale si au un suflet foarte bune, ajutandu-i pe toti cei care le cer ajutorul.

Sunt persoane socialibe, au o intuitie puternica, de care se lasa ghidati, iar in dragoste se potrivesc cu persoanele al caror numar astrologic este tot 2.

Numarul 3. Pentru persoanele nascute pe 3, 12, 21 si 30

Fac pereche buna cu persoanele al caror numar astrologic este 6 sau 9 si sunt firi curajoase si puternice. Au o latura spirituala foarte dezvoltata si sunt persoane religioase.

Cei al caror numar astrologic este 3 au o gandire logica dezvoltata si adora disciplina. Le plac banii si vor sa fie pozitionati cat mai sus in societate.

Numarul 4. Pentru persoanele nascute pe 4, 13, 22 si 31

Se inteleg cel mai bine tot cu persoanele cu cifra 4, iar viata lor este o serie interminabila de suisuri si coborasuri, trecand rapid de la o extrema la alta.

Aceste persoane devin foarte usor agresive cu cei din jur si mai degraba inspira teama, decat respect. Sunt firi egoiste si incalca des regulile.

Numarul 5. Pentru persoanele nascute pe 5, 14 si 23

Au mintea ascutita si vin mereu cu idei noi, avangardiste. Sunt persoane foarte sociabile, iar cei din jur cauta si apreciaza compania acestora.

Calatoriile le aduc noroc si au o conditie fizica foarte buna. In dragoste, perechea lor face parte din categoria cifrelor 1, 3 si 5.

Numarul 6. Pentru persoanele nascute pe 6, 15 si 24

Aceasta cifra le reprezinta pe persoanele foarte atragatoare, obsedate de ordine, perfectiune si frumusete. Au tendinta sa devina fiinte materialiste, punand banii in fata sentimentelor.

Nu fac compromisuri, se feresc de confruntari si negociaza totul la sange.
Fac
pereche buna cu persoanele cu cifra 3 sau 9.

Numarul 7. Pentru persoanele nascute pe 7, 16 si 25

Se potrivesc cu persoanele care au cifra 1 sau 7 si sunt persoane corecte, calme, amabile si cu sufletul mare. Au o imaginatie bogata, care ii ajuta in cariera, si vin mereu cu idei originale.Sunt persoane norocoase, uneori prea directe, si urasc oamenii prefacuti.

Numarul 8. Pentru persoanele nascute pe 8, 17 si 26

Sunt persoane realiste si pline de incredere in sine. Din pacate, se fac greu intelese de cei din jur si viata lor este plina de evenimente marcante, care le afecteaza personalitatea.

Se inteleg bine cu persoanele nascute pe 2, 4, 8, 12, 16, 20 si 26.

Numarul 9. Pentru persoanele nascute pe 9, 18 si 27

Cei nascuti sub cifra 9 se pot intelege perfect doar cu cei nascuti sub aceeasi cifra ca si ei. Aceste persoane traieste viata la intensitate maxima si au o personalitate foarte puternica.

Nu se tem de nimic, sunt foarte indrazneti si incapatanati. Marele lor defect este ca nu au deloc rabdare.