Horoscop. Cu ce personaj istoric te asemeni, in functie de zodia ta
3/37228
calendar_month 02 Nov 2015, 00:00
Unele persoane cred in reincarnare, altele nu. Indiferent din ce categorie faci parte, te-ai gandit vreodata cu ce personaj istoric te asemeni? Afla raspunsul in functie de zodia ta.

Berbec

Nativii acestui semn zodiacal sunt luptatori si vor cu orice pret sa faca dreptate. Potrivit celor de la Unica, cei nascuti in Berbec se aseamana cu Avram Iancu.

Taur

Fiind persoane rabdatoare si care nu fug de responsabilitati, Taurii se aseamana cu Evita Peron.

Gemeni

Personalitati complexe si foarte greu de inteles de cei din jur, Gemenii adora petrecerile si pot renunta usor la prietenii vechi, in favoarea unora noi. Ei se aseamana cu „monarhul vesel“ Carol al II-lea al Angliei.

Rac

Face lucrurile incet, dar sigur, si nu se lasa pana nu duce la indeplinere tot ce si-a pus in cap. Racii se aseamana cu Iulius Cezar, care a pus pasiune in tot ceea ce a facut.

Leu

Pot fi atat persoane dragalase si placute de toata lumea, cat si firi vulcanice, care isi fac usor dusmani. Nativii nascuti sub acest semn zodiacal se aseamana cu Mata Hari.

Fecioara

Fecioarele au o inima de aur si o minte critica si se aseamana cu „regina virgina“ Elisabeta I a Angliei.

Balanta

Persoanele nascute in acest semn zodiacal sunt diplomate si creative, dar indecise si lipsite de incredere. Balantele se aseamana cu Eleanor Roosevelt.

Scorpion

Scorpionii sunt plini de energie, au o imaginatie bogata si intuitia nu-i insala niciodata. Din aceasta cauza se aseamana foarte mult cu Cristofor Columb.

Sagetator

Acesti nativi sunt foarte directi si spun exact ceea ce gandesc. Chiar si asa, sunt diplomati si se aseamana cu Winston Churchill.

Capricorn

Persoane foarte ambitioase, rabdatoare, independente si cu simt al raspunderii, Capricornii sunt precum Bengamin Franklin.

Varsator

Varsatorii sunt plini de viata, grijulii, dar si rautaciosi. Sunt persoane puternice si se aseamana cu Abraham Lincoln.

Pesti

Acesti nativi sunt firi sensibile, dar si persoane foarte puternice si se aseamana cu George Washington.