Horoscop. Cum pot fi barbatii manipulati, in functie de zodie
3/37413
calendar_month 27 Nov 2015, 00:00
Din afara, multe relatii par perfecte, insa lucrurile nu stau chiar asa daca ii intrebam pe protagonisti. De multe ori, doamnele si domnisoarele trebuie sa apeleze la fel si fel de trucuri pentru a-i face pe barbati sa spuna si sa faca anumite lucruri asa cum vor ele.
Berbec
Acesti nativi sunt foarte incapatanati, dar pot fi usor de manipulat. Daca le spui ceea ce vor sa auda si ii lauzi, sunt dispusi sa cedeze.
Taur
Se poate spune despre Tauri ca ei chiar isi doresc sa fie manipulati. Pentru a le castiga increderea acestor nativi este de ajuns sa aprobi orice spun ei. Daca acest nativ vede ca esti mereu de acord cu el, iti va indeplini orice dorinta.
Gemeni
Gemenii sunt greu de manipulat si au o intuitie incredibila. Deoarece ei manipuleaza foarte bine, isi dau seama destul de repede cand cineva incearca acelasi lucru cu ei.
Rac
Acesti nativi sunt usor de manipulat daca sunt implicati sentimental. Racii cred orice le spune persoana pe care o iubesc sau de care sunt foarte apropiati.
Leu
Persoanele nascute sub acest semn zodiacal sunt foarte mandre, iar din aceasta cauza pot fi destul de usor manipulati. Daca li se da impresia ca au castigat, poti face orice din acesti nativi.
Fecioara
Fecioarele sunt greu de pacalit, deoarece, la fel ca si gemenii, instinctul nu-i lasa la greu. Daca isi dau seama ca se incearca manipularea lor, Fecioarele vor rupe orice legatura cu persoanele care vor sa profite de ele.
Balanta
Acesti nativi pot fi manipulati foarte usor daca exista la mijloc implicatii financiare. Din cauza lacomiei lor, Balantele pierd usor firul ratiunii.
Scorpion
Scorpionii sunt greu de manipulat, insa au si ei slabiciunile lor. Acesti nativi sunt siguri ca totul merge bine doar daca este facut asa cum vor ei, insa atunci cand vine vorba despre o experienta erotica cu o persoana pe care o plac, pot fi foarte usor manipulati.
Sagetator
Persoanele nascute sub acest semn zodiacal sunt cele care manipuleaza cel mai bine. Din aceasta cauza, este greu sa manipulezi un Sagetator, iar daca reusesti sa o faci, este posibil sa se intample doar pentru ca el a vrut asta.
Capricorn
Capricornii nu stau bine cu intuitia, iar din aceasta cauza sunt manipulati foarte usor. Este de ajuns sa te porti frumos cu ei si sa le zambesti, pentru a reusi sa-i duci de nas.
Varsator
Acesti nativi se lasa pacaliti cu greu, insa pot fi si ei manipulati. Cei care reusesc sa-i duca de nas pe Varsatori sunt Gemenii.
Pesti
Pestii pica foarte greu in plasa, deoarece sunt persoane solitare si alunecoase. Au insa o slabiciune la bani, iar daca le sunt promise beneficii materiale pot fi foarte usor manipulati.