Horoscopul casniciei: zodiile cu cele mai fericite mariaje
3/38416
calendar_month 16 Feb 2017, 00:00
O casnicie fericita, care sa ne aduc aimplinirea si fericirea este cea la care aspiram cu totii. Insa unele semne zodiacale stau mai bine la acest capitol, spre deosebire de altele, care au mai putin noroc in dragoste, dar mai mult la bani.

Taur

Taurilor le palce stabiliatte, de aceea, odata ce isi pun pirostriile, fac totul pentru familie. Doar micile crize de gelozie mai pot umbri, din cand in cand, linistea familiei. Din fericire, problemle trec repede. Pentru un Taur casnicia se bazeaza pe mult respect, dar si pe o doza de compromis. Si viata amoroasa este un aspec important, pe care Taurii nu il neglijeaza, pentru ca sunt constienti ca problemele in dormitor pot fi inceputul sfrasitului. Taurii se pot casatori cu Pestii, Racii si Scorpionii.

Balanta

Printre zodiile cu casnicii fericite se numara si Balanta. Isi recunosc intotdeauna greselile si au grija de nevoile partenerului, ceea ce le aduce apreciere. Nu vor aborda niciodata problemele cu scandal, le place mereu sa discute totul cu calm. Au si un simt al umorului dezvoltat, ceea ce ii ajuta sa treaca peste micile neintelegeri. Balantele se inteleg bine cu Gemenii, Varsatorii, dar si cu Sagetatorul.

Capricorn

Linistea caminului este foarte importanta pentru nativii din zodiac Capricornului. Se simt foarte fericiti cand pot fae cadouri persoanei iubite, fiind firi altruiste. Stiu cum sa aplaneze conflictele, ceea ce ii face parteneri ideali. Un punct in minus poate fi incapatanarea de care dau dovada uneori, insa nu este ceva peste care nu se poate trece. Zodiile cu care sunt compatibile persoanele nascute sub semnul Capricornului sunt Taur, Pesti si Fecioara.

Varsator

Unii dintre reprezentantii zodiacului care dau lovitura la acest capitol sunt Varsatorii. Asta pentruca Varsatorul, un spirit liber, se casatoreste destul de tarziu, cand este sigur pe sentimentele lui si pe faptul ca a intalnit persoana potrivita. Pentru un nativ din Varsator este importanta increderea in partener, ca sa fie fericit. Nu este nici posesiv si nici foarte gelos, de aceea nu se intalnesc dispute elgate de acest subiect. Varsatorii fac casa buna cu Leii, Balantele, Gemenii, dar si cu un nattiv din Varsator.