Horoscopul lasilor. Iata cine nu isi asuma niciodata niciun risc
3/37780
calendar_month 25 Feb 2016, 00:00
In anumite situatii, unii oameni se arata mai putin curajosi decat altii. Sunt persoane care isi asuma cu greu raspunderea unor greseli si care incearca sa puna orice esec pe tema altora. Totul tine de felul lor de a fi, dar si de influenta pe care astrele o au asupra semnului lor zodiacal.

Iata, asadar, in ce zodii sunt nascute cele mai fricoase si lase persoane:

Taur

Nativul acestei zodii este foarte prevazator si prefera sa stea cat mai departe de orice pericol. Nu ii place riscul tocmai pentru ca nu stie cum sa reactioneze la el si la situatiile de stres. Se enerveaza daca cineva il scoate din rutina sa zilnica, intrucat se teme ca de aici ar putea iesi la iveala slabiciunile sale. Este foarte comod cu lumea pe care si-a construit-o si nu vrea sa o schimbe pe nimic.

Rac

Curajul nu este nicidecum punctul forte al acestui nativ. Abandoneaza rapid atunci cand da de greu, pentru ca nu este nici ambitios si nici puternic. Nici intelepciunea nu se poate spune ca il da afara din casa, motiv pentru care face fel si fel de miscari nechibzuite si riscante, expunandu-se la pericole inutile. Se victimizeaza usor si intotdeauna altcineva este vinovat de esecurile pe care le inregistreaza.

Sagetator

Sagetatorul se teme cel mai mult de penibil. Nu suporta sa fie pus in situatii jenante, pentru ca nu stie cum sa reactioneze ca sa aduca totul in favoarea sa. Uneori ii lipseste simtul umorului pentru a trata astefel de momente stanjenitoare. Se teme sa retraiasca acele momente sensibile din trecut care i-au starnit emotii intense. Va fugi mereu de cine a fost, incercand mereu sa para altcineva decat e cu adevarat.

Balanta

Balanta crede ca este suficient de inteleapta astfel incat sa evite riscurile inutile, insa de cele mai multe ori greseste. Tocmai de aceea este o persoana fricoasa si lasa si din cauza orgoliului sau nu va recunoaste niciodata atunci cand a gresit si se va victimiza excesiv. E un om fricos in fata lumii si pentru care conteaza foarte mult aprecierea celorlalti, motiv pentru care va face tot posibilul "sa dea bine".