Horoscopul zilei de nastere: secretul zilei in care te-ai nascut
3/37389
calendar_month 24 Nov 2015, 00:00
Data nasterii nu este o simpla insiruire de cifre, ci reprezinta mai mult de atat in destinul tau. Ea dezvaluie caracteristicile importante ale personalitatii tale, care sunt abilitatile tale si ce va trebui sa inveti din provocarile care vor fi presarate in calea ta pe parcursul vietii.

Descopera ce spune horoscopul zilei de nastere si cum poti sa calculezi numarul reprezentativ pentru tine!
Tainele horoscopului zilei de nastere
Inainte de a afla ce informatii se gasesc in horoscopul zilei de nastere, trebuie sa stii sa iti calculezi numarul nasterii ori codul vietii. Procedeul este foarte simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa aduni ziua, luna si anul in care te-ai nascut, intocmai precum exemplul de mai jos. Ideea principala a calculului este sa ramai la final cu o cifra de la 1 la 9.

Exemplu:

20. 03. 1950

20 + 3 + 1950 = 1973

1 + 9 + 7 + 3 = 20

2 + 0 = 2

Acum ca ai aflat care este cheia care te desparte de horoscopul zilei de nastere, calculeaza cifra care te reprezinta si afla de mai jos ce fel de persoana esti si ce ai de invatat din viata.

1. Persoana originala

Propunerea unor idei nu reprezinta o problema pentru tine. S-ar putea spune ca originalitatea este al doilea nume al tau, avand in vedere cat de isteata si creativa esti. Esti onesta si sincera, dar in acelasi timp te lasi condusa de incapatanare si aroganta. Iti place sa preiei initiativa, asa ca deseori esti perceputa drept un lider in grupul din care faci parte.

Lectia vietii: Si ideile pe care le propun ceilalti din jur pot fi la fel de bune ori chiar mai bune decat ale tale, asa ca nu le inchide gura inainte de a o deschide. Fii mai deschisa in anumite privinte si vei avea doar de castigat.

2. Persoana pacifista

Te-ai nascut diplomata. Observi cu usurinta nevoile celor din jur si nu de putine ori te gandesti mai mult la ei decat la tine. Compania celor dragi este extrem de importanta pentru tine, avand in vedere ca nu suporti singuratatea. Cu toate acestea, nu esti dispusa sa accepti si compania unor persoane cu care nu te intelegi.

CITESTE continuarea pe DIVAHAIR.RO