Infasoara-ti picioarele in folii de aluminiu si asteapta o ora. Rezultatele sunt remarcabile
3/38387
calendar_month 06 Feb 2017, 00:00
Folia de aluminiu este folosită, de obicei, în bucătărie, însă aceasta mai pot fi utilizată și în alte scopuri, în special medicinale.

Toată lumea are în casă folii de aluminiu, fie că sunt folosite pentru sandvichuri, ori pentru a acoperi mâncarea sau chiar pentru preparatele de la cuptor, însă există și alte metode benefice pe care folia de aluminiu le poate aduce. Spre exemplu, știați că dacă vă înfășurați picioarele o oră cu folii de aluminiu răceala dispare din corp? De asemenea, aceeași metodă poate fi folosită și în cadrul oboselii. Astfel, dacă ești extenuat după o zi de serviciu, tot ce trebuie să faci este să-ți învelești picoarele cu o folie de aluminiu și să te relaxezi.

Folia de aluminiu poate fi folosită și ăn cazul arsurilor. Dacă te-ai opărit cu apă fiartă sau te-ai ars la aragaz, tot ce trebuie să faci este să te înfășori cu folii de aluminiu, iar durerea nu va mai fi la fel de intensă. În cazul durerilor poate fi folosită la fel. Aplică folia de aluminiu în zona dureroasă și repetă acest lucru timp de 10 zile. Vei vedea o schimbare!