Invata cum faci rujul ultra rezistent. Trucul in patru pasi usor de urmat
3/37830
calendar_month 15 Mar 2016, 00:00
Iubim rujul rosu, dar ne displace atunci cand acesta ramane peste tot: pe ceasca de cafea, pe bluza din matase ori pe obrazul iubitului. Make-up artistii au impartasit pentru popsugar.com cateva trucuri menite sa faca rujul ultra-rezistent la transfer.

Descopera in continuare cum poti transforma un ruj obisnuit intr-unul rezistent:

Pasul 1: Contureaza-ti buzele

Alege un creion de buze in aceeasi nuanta cu cea a rujului, ascute-l si acopera buzele din directia centru spre exterior cu linii fine, ascutite. Completeaza apoi ca si cum te-ai ruja folosind partea plata a creionului. Obtii in acest fel o aderenta mai buna a rujului.

Pasul 2: Pudreaza-ti buzele

Cu o pensula pentru pudra aplica un strat, de preferat usor pigmentata cu putina culoare. Alege o pudra opaca, intrucat cea translucida tinde sa fie reflectorizant si mai alunecoasa. Folosind pudra peste creionul de buze ii conferi rezistenta culorii.

Pasul 3: Aplica rujul

Aplica peste buzele pudrate rujul tau preferat. E de preferat sa incepi de la mijlocul buzei superioare spre marginile ei. La buza inferioara aplica rujul glisand de la stanga la dreapta si de la dreapta la stanga.

Pasul 4: Aplica iar pudra

Dupa ce ai aplicat ruj pe buze acum e vremea sa mai aplici inca o data pudra.

Repetati apoi pasii 1-4 din nou. In felul acesta rujul va rezista cu succes cateva ore bune, chiar daca bei sau mananci in tot acest timp.