Invata cum sa fii atragatoare! Preferintele femeilor si ale barbatilor in materie de lenjerie intima
3/38679
calendar_month 25 Feb 2019, 00:00
Lenjeria intima este o piesa esentiala in garderoba unei femei care se respecta. Aceasta le ajuta pe femei sa fie sexy si atragatoare si sa se simta mai bine in pielea lor. In plus, vor avea mereu incredere in ele daca piesele de lenjerie intima alese, sunt potrivite stilului lor.

Seturile de lenjerie neagra sunt preferate de femei atat atunci cand vor sa se simta sexy, cat si cand vor sa-si surprinda partenerul, arata un sondaj SevenSins.ro, unul dintre cei mai importanti retaileri de lenjerie intima din Romania. Femeile care se rasfata cel mai adesea cu lenjerie seducatoare sunt cele cu varsta cuprinsa intre 35 si 44 de ani (38%). Pe langa seturi, body-urile si lenjeria de noapte sunt si ele printre preferintele romancelor, iar culoarea cea mai cautata este negrul (57%).

Dincolo de necesitate, femeile considera ca a-si cumpara piese de lenjerie fina, din materiale pretioase cum ar fi dantela, satin sau catifea, reprezinta o modalitate de a-si surprinde placut partenerul, cu sau fara o ocazie speciala, dar si de a se rasfata. Astfel, potrivit sondajului SevenSins.ro, 53% din femei cumpara lenjerie gandindu-se in primul rand la partener, in timp ce 40% o fac pentru ca lenjeria le face sa se simta mai senzuale.

Femeile si barbatii, gusturi identice in materie de lenjerie intima

Femeile si barbatii au aceleasi preferinte in materie de lenjerie intima. Datele sondajului arata ca topul este condus de seturile de lenjerie intima, alese de 41% dintre femei si 30% dintre barbati. Body-urile sunt preferate de 18% dintre femei si de 22% dintre barbati, iar chemise-urile de 17% dintre femei, respectiv de 13% dintre barbati.

Preferintele in materie de culori sunt clare: negru (57%), rosu (25%), alb (9%). Cel mai putin ravnite sunt piesele roz, grena, lila sau in alte culori.

Cele mai cautate piese de lenjerie intima sunt seturile si chemise-urile, din dantela, dar si piese mai indraznete precum dresuri pentru portjartiere, manusi si nu numai.

Cele mai multe femei care comanda piese de lenjerie fac parte din segmentul 34-55 de ani (38%), in timp ce cele mai putine au 18-24 de ani (17%).Sondajul a fost realizat de SevenSins.ro in perioada ianuarie – februarie 2019, online, pe un esantion de 711 respondenti.