Isteria Pokemon. Si-a vopsit cainele ca sa semene cu Pikachu
3/38095
calendar_month 04 Aug 2016, 00:00
Pokemon Go a facut deja cateva victime. Ai aflat probabil de oameni care au fost loviti de masini sau care au cazut in lac umbland dupa micii monstruleti galbeni. Isteria Pokemon merge si mai departe. Imaginile cu un caine vopsit asemenea lui Pikachu au facut valuri pe internet.

Febra jocului Pokemon Go a cuprins oameni de toate varstele din intreaga lume. Un barbat a postat pe Twitter un clip in care arata felul in care

Elihudi Justin Urassa a postat un clip pe Twitter care arata modul in care si-a vopsit animalul de companie, un caine din rasa Pomeranian, in personajul principal al jocului Pokemon. Catelusul este acum galben complet, cu cateva dungi rosii, asemenea lui Pikachu.

Clipul s-a viralizat rapid, avand in doar cateva ore nu mai putin de 3,4 milioane de vizualizari, dar si zeci de mii de comentarii, cele mai multe dintre ele critice la adresa stapanului cainelui.

Directorul PETA din Marea Britanie, Elisa Allen, a declarat Metro.co.uk: "Nu cred ca e cazul sa mai spunem cuiva faptul ca vorbim despre animale sensibile si inteligente. Cainii nu sunt jucarii. In plus, este periculos pentru caini sa le vopsesti blana, intrucat se pot intoxica sau pot suferi reactii alergice care pot fi fatale."