La 2 ani, fuma 40 de tigari pe zi. Incredibil cum arata acum!
3/38142
calendar_month 30 Aug 2016, 00:00
In urma cu sase ani, un clip si cateva fotografii au devenit rapid virale: un baietel din Indonezia, care le vremea respectiva avea numai 2 ani, fuma cate 40 de tigari pe zi. De atunci si pana acum transformarea prin care a trecut Aldi Rizal este senzationala.
Imaginile in care Aldi Rizal fuma la o varsta la care altii nici nu stiu sa vorbeasca au determinat Guvernul indonezian sa il includa pe micut intr-un program de reabilitare. Parintii au constientizat faptul ca viata micutului era pusa in pericol si au fost indemnati sa se implice pentru a-l determina pe fiul lor sa scape de acest viciu.
Baiatul a reusit, usor-usor, sa scape de viciul fumatului. Insa, din nefericire, a inlocuit fumatul cu un alt hobby: mancarea de la fast-food. Efectul: la doar 6 ani, Aldi ajunsese sa sufere de obezitate morbida.
Copilul a ajuns ulterior pe mana nutritionistilor, care l-au ajutat sa-si rezolve problema cu greutatea si sa slabeasca mult.
Acum, la 8 ani, Aldi se poate mandri cu faptul ca a reusit sa scape de ambele vicii si sa duca o viata normala pentru varsta lui.