Le merge mintea brici. Zodii care te citesc de la o posta
3/38154
calendar_month 06 Sep 2016, 00:00
Pentru cateva dintre zodii nu este nimic paranormal in a-ti citi gandurile. Practic, ele nu fac decat sa intuiasca foarte bine ceea ce gandesti. Si asta intrucat sunt foarte inteligente si cunosc foarte bine firea umana.
Iata care sunt zodiile care pot ghici usor urmatoarea ta miscare:
Varsator
Persoana nascuta in Varsator are o minte super ascutita, iar aceasta se traduce prin abilitati extrasenzoriale nemaipomenite. Te poti trezi ca spune inaintea ta ceea ce tu tocmai gandeai in acel moment si ca foloseste chiar aceleasi cuvinte pe care tu le aveai in minte. Aproape ca nu depune niciun efort pentru asta tocmai pentru ca este o persoana inteligenta si conectata mereu la ceilalti. In plus, mai are o abilitate: poate vedea si in sufletul omului.
Fecioara
Daca ai prin preajma o Fecioara sa stii ca esti cu detectivul pe urme. Persoana nascuta in aceasta zodie este un Sherlock Holmes al zilelor noastre, gata mereu sa identifice noi indicii care sa te tradeze. Poate fi si un psiholog extrem de bun, intrucat e capabila sa descopere ceea ce se ascunde in spatele gesturilor, atitudinilor, cuvintelor. Poate juca foarte bine teatru atunci cand vrea sa obtina informatii suplimentare.
Capricorn
Nativul Capricorn se remarca printr-o empatie extrem de puternica. Reuseste sa se transpuna rapid in pielea celuilalt si sa ii traiasca emotiile, starile sufletesti. Cu toate acestea, reuseste sa judece la rece si sa fie impartial, obiectiv. Stie ce gandeste cu adevarat cel de langa el, deci nu te poti ascunde. Reuseste chiar sa desluseasca si cele mai incurcate trairi ale aproapelui sau, ajuntandu-l pe acesta sa se inteleaga pe sine.

Leu
Nativul Leu tine cu tot dinadinsul sa fie centrul atentiei, motiv pentru care va cauta orice mijloace pentru a-ti starni interesul. Iar citirea gandurilor se numara printre armele sale de atac. Trebuie sa fii insa foarte atent la el intrucat are capacitatea de a disimula faptul ca stie din start adevarul si va incerca in felul acesta sa-ti testeze sinceritatea. Si Doamne fereste sa te prinda, vorba aceea, cu ocaua mica!