Matematica in spatele pariurilor si jocurilor de noroc
3/38665
calendar_month 28 Ian 2019, 00:00
Unii cred în mod eronat că matematica și statisticile sunt nesemnificative în pariurile sportive. Adevărul este că, la fel ca la jocurile de cazino, eficacitatea unui sistem de pariuri sportive care generează profituri depinde strict de matematică. Chiar și atunci când nu există un sistem evident, ca și cum un jucător ar paria orbește, pariorul ar putea paria în mod neadecvat folosind matematica corect! Chiar și în cazul în care deciziile de pariere sunt influențate de știri, predicții și zvonuri, profitabilitatea unui jucător depinde direct de matematică.

Pe de altă parte, statisticile pot fi aplicate atunci când creăm un sistem, dar sunt utilizate cel mai mult în studiul rezultatelor sistemului, ca și în testarea credibilității metodelor urmărite.

MATEMATICA ÎN PARIURI SPORTIVE: O ECUATIE SIMPLĂ

Adevărul este că, pentru majoritatea oamenilor sunt mai degrabă un hobby - așa cum ar trebui să fie. Cu toate acestea, dacă pariorii sportivi au dedicat ceva timp următoarelor calcule foarte simple, ar fi posibil să minimalizeze pierderile din pariuri și, de ce nu, să nu mai fi un hobby scump. Nu există nici o îndoială că majoritatea jucătorilor pierd o mulțime de pariuri, fie online, fie offline. Majoritatea jucătorilor nu păstrează rezultatele pariurilor. Cu alte cuvinte, ei nu urmăresc în mod sistematic ce intra și ce se iese din contul lor de pariuri în fiecare lună. Acesta este unul dintre cele 10 motive pe care pierdem bani la pariurile sportive.

Trăiește-ti visul: Cariera în jocurile de noroc

Imaginează-ti: eștiscufundat în lumea sportului, urmărind mai multe meciuri, chiar acolo, în centrul acțiunii, contribuind cu talentul tău la comunitatea sportivă globală. Sună a rai, nu? Incredibil, acest vis ar putea fi meseria ta! Chiar așa! Angajatorii din întreaga Europa doresc să te angajeze ca să stai si să urmărești meciurile. Vorbim despre o carieră în pariurile sportive online. Bineînțeles, este vorba de un pic mai mult decât atât: va trebui să ai un anumit set de abilități pentru a intra și a merge înainte. Dar dacă ești cu adevărat pasionat de sport, o carieră în pariurile sportive ar putea revoluționa ceea ce crezi că este "muncă" ... Inițierea carierei în pariuri sportive poate fi o provocare, dar sectorul este în plină expansiune și există mai multe posibilități pentru absolvenți și cei care doresc sa-si schimbe meseria puteți găsi un loc de muncă în sectorul sportiv cu toate companiile de pariuri care cuceri rapid piața din România. Directorii de producție, dezvoltatorii, comercianții și specialiștii în marketing sunt toți în mare căutare, la toate nivelurile, începând de jos pana la conducerea superioară. Dacă abilitățile tale digitale sunt solide acestea i-ti pot fi de ajutor, dar există multe oportunități pentru profesioniști din întregul spectru de discipline.