Mihai Traistariu pastreaza o suvita din parul mamei decedate. Ce vrea artistul sa faca este incredibil
3/38497
calendar_month 06 Apr 2017, 00:00
Ce vrea Mihai Traistariu sa faca cu suvita din parul mamei decedate? Artistul a facut dezvaluiri in cadrul unei emisiuni televizate la care a fost invitat.

Mihai Traistariu a trecut printr-o perioada foarte grea atunci cand, in urma cu 11 ani, a pierdut-o pe mama lui, Natalia, de care era foarte apropiat.

Natalia Traistariu, mama cantaretului, a incetat din viata in 2006, in urma unui atac de cord.

Invitat in platoul unei emisiuni de noapte, Traistariu a marturisit ca a pastrat o suvita din parul mamei lui in speranta ca intr-o zi o va putea clona pentru a o reintalni.

“O sa va spun eu cel mai terifiant lucru- eu sunt mai mult pe partea stiintifica. Stiti ce am facut? Cand a murit mama, gandindu-ma ca s-ar putea clona intr-o zi, i-am luat o suvita de par. Si o am si in ziua de azi intr-o carte si am zis: Ba, cand o sa zica astia ca e gata clonarea- deja ei testeaza, pe animale au reusit, dar traiesc putin, 5-6 ani. Si uite asa ma revad cu mama”, a declarat artistul.

Mihai Traistariu s-a nascut in Piatra Neamt, in 1979, cel mai mic fiu al pictorului Gheorghe Traistariu si al Nataliei, o asistenta medicala. Cand a implinit sapte ani, parintii i-au facut cadou un pian alb, iar Traistariu a inceput sa urmeze cursuri cu un profesor particular. In vara anului 1998, Traistariu s-a alaturat trupei constantene de dance-pop Valahia. Cantaret si compozitor roman, cunoscut ca reprezentant al Romaniei la Concursul Muzical Eurovision din 2006, unde s-a clasat al patrulea cu piesa Tornero.