Monitoarele LCD de la second hand reprezinta o varianta ieftina
3/37958
calendar_month 18 Mai 2016, 00:00
Pentru a fi la curent cu toate stirile si informatiile din orice domeniu, o persoana trebuie sa aiba acces la internet de pe un dispozitiv de pe care poate accesa orice sursa de informare. Telefonul mobil, tableta, laptopul sau calculatorul reprezinta cateva optiuni din care acesta poate alege. Este adevarat ca telefonul mobil sta in permanenta la tine, insa atunci cand ajungi acasa poti incerca sa te detasezi de el, folosind un ecran mult mai mare.

Studentii au mare nevoie de un calculator intrucat acestia au de facut proiecte, eseuri pentru care au nevoie de inspiratie. Exista bineinteles cartile si materia dupa care se preda la cursuri, din care acestia se pot inspira, insa de multe ori internetul ofera o gama diversificata de carti in format .pdf din care ei isi pot lua informatiile necesare.

Pentru ca nu vrei sa-ti obosesti ochii, monitoarele lcd pot fi o alegere potrivita pentru tine. Ca student este bine sa investesti in lucruri folositoare, in special in cele care te pot forma si pot reprezenta o sursa continua de informatii. Astfel, monitoarele lcd second hand sunt utile si accesibile. Daca faci parte din majoritatea studentilor care nu au inca un loc de munca, varianta la mana a doua este mult mai adecvata pentru tine.

Trebuie sa stii ca unele monitoare lcd second hand sunt aproape de doua ori mai ieftine fata de unele noi. Beneficiezi chiar si de garantie, la fel cum si pentru un ecran nou ai beneficia, astfel in cazul in care exista vreo problema de ordin tehnic sau functional, te poti prezenta in magazinul din care ai achizitionat produsul pentru rezolvarea acesteia. Monitoarele lcd se pot comanda si prin intermediul website-urilor cunoscute, precum Diablos Computer de unde le poti comanda foarte usor.

Exista companii care vand astfel de produse IT&C in mediul online. Comenzile sunt usor de efectuat, iar preturile produselor pot fi chiar mai mici spre deosebire de cele din magazinele specializate. De altfel, monitoarele lcd second hand comandate de pe aceste website-uri sunt livrate impreuna cu garantie, transportul fiind gratuit in unele cazuri. In functie de politica fiecarei companii, poti plati sau nu curierul. Mai mult, daca nu esti multumit de produsul cumparat, ai posibilitatea returnarii lui.

Este adevarat ca preturile monitoarelor lcd la mana a doua sunt mult mai mici, insa conteaza si modelul monitorului pe care vrei sa ti-l iei, in acelasi timp si producatorul acestuia. Ce-i drept, producatorii mai cunoscuti au preturi mai mari, insa trebuie sa analizezi si celelalte detalii ale ecranului pentru a lua o decizie buna.