studentie.ro  »  Info studentie  »  Diverse  »  Motivul bizar pentru care Meghan Markle se machiaza singura

Motivul bizar pentru care Meghan Markle se machiaza singura

calendar_month 16 Sep 2018, 00:00
Meghan Markle, Ducesa de Sussex, se machiaza intotdeauna singura. Desi a fost intotdeauna in lumina reflectoarelor, Meghan prefera sa se macheze singura, dupa cum sustine revista People.

Cu toate acestea, la orice aparitie publica, Ducesa este intodeauna impecabila si uimeste intotdeauna cu stilul ei extrem de simplu si frumusetea naturala.

Make-up artistul ducesei a dezvaluit realul motiv pentru care Meghan prefera sa se macheze singura. Nu este vorba de bani, caci nu duce lipsa de ei, insa ii face placere sa se ocupe singura de machiajul ei si are talent in a se machia. Aceasta se fardeaza extrem de discret si niciodata nu isi acopera pistruii.

Cu toate acestea, la nunta din mai, Meghan a apelat la serviciile prietenul ei Daniel Martin, un faimos make-up artist. Daniel Martin, ambasador Dior si make-up artist, a confirmat ca Meghan prefera sa isi faca singura machiajul, chiar si pentru intalnirile oficiale si aparitiile publice.

Make-up artistul Ducesei a marturisit si ca Meghan Markle nu va purta sub nicio forma ruj rosu. "Singura data cand a purtat ruj rosu nu s-a simtit absolut deloc confortabil. Ii place sa vorbeasca si sa nu-si preocupe timpul facandu-si vreo grija. Are atat de multe intalniri si angajamente asa ca vrea sa se simta intotdeauna confortabila si increzatoare.", a mai spus make-up artistul, potrivit verdict.ro.

Sursa foto: newbeauty.com