Motivul incredibil pentru care nu poate fi vanduta aceasta casuta cocheta
3/37588
calendar_month 14 Ian 2016, 00:00
230.000 de euro a cerut proprietarul pe aceasta casuta frumoasa cu trei etaje, in stil victorian din Pennsylvania. Cu toate acestea, de cinci luni de zile pe nimeni nu a tentat nici macar faptul ca are o gradina luxurianta. Motivul este insa unul absolut infricosator.


In aceasta casa a fost turnat filmul "Tacerea mieilor/ The Silence of the Lambs", recompensat cu cinci premii Oscar. In acel film din 1991, casa - care se afla intr-o suburbie a orasului Pittsburgh - era locuita de un criminal in serie, psihopatul Buffalo Bill, care crestea molii si a realizat un costum din pielea victimelor sale.

Filmul "Tacerea mieilor" spune povestea personajului Clarice Starling, o tanara politista recrutata de FBI, interpretata de Jodie Foster, care reuseste sa prinda acel criminal in serie, cu ajutorul unui alt personaj psihotic, canibalul extrem de inteligent Hannibal Lecter, interpretat de Anthony Hopkins.In film, acea casa in stil victorian cu trei etaje este infioratoare, plina de molii si are o pivnita in care criminalul Buffalo Bill, jucat de Ted Levine, le tine sechestrate pe tinerele femei pe care le rapeste. El creste molii, pe care le plaseaza apoi in esofagurile victimelor sale.Casa reprezinta, totodata, decorul in care fost turnata o scena de o intensitate deosebita, aceea a infruntarii finale dintre Clarice Starling si Buffalo Bill, scrie Mediafax.In realitate insa, casa este stralucitoare, iar camerele sunt tapetate cu motive florale. Resedinta are si o piscina, dar nu si o pivnita, asa cum lasa sa se inteleaga filmul celebru.

Sotii Scott si Barbara Lloyd, ambii in varsta de 63 de ani, au cumparat-o in urma cu patru decenii si chiar s-au casatorit in foaierul proprietatii lor, scrie mirror.co.uk.In 1991, atunci cand li s-a propus sa „imprumute” casa pentru ca filmul "Tacerea mieilor" sa fie turnat acolo, cei doi soti s-au mutat la etaj, lasand partea de jos a casei pentru a fi folosita drept studio.

Scott si Barbara Lloyd spun ca au luat decizia de a pune in vanzare vila, deoarece au ajuns la o varsta la care au nevoie de o locuinta mai mica. Insa dupa cinci luni de zile in care nu s-a interesat nimeni de casa, cei doi soti au decis sa ii scada pretul, reducandu-l de cinci ori. Chiar si asa, nimeni nu le-a facut o oferta motiv pentru care acestia au decis sa scada la echivalentul in dolari a 47.000 de euro.

https://

Se pare insa ca scenele teribile care au fost filmate aici ii tin departe pe potentialii cumparatori.